Goed weekend voor Cadzand 1.

Afgelopen weekend (17 oktober) stond de wedstrijd tegen Heinkenszand op het programma. Ondanks de stand op de ranglijst een niet te onderschatten ploeg. We begonnen stipt half 1 aan de wedstrijd.

Cadzand speelde met vlagen zeer geconcentreerd en goed positiespel. Dit leverde ook gelijk een grote kans op. Karsten wist de bal, na een mooi hakje van ‘Gio’ niet binnen de palen te krijgen. Cadzand kwam uiteindelijk op voorsprong middels penalty (terecht). Rik wist deze op sublieme wijze te benutten waardoor de gewenste voorsprong op het bord stond. Rik kreeg daarna nog een grote kans op de 2-0, maar helaas viel de bal via de lat niet binnen.  In de laatste minuut van de eerste helft kwam Cadzand op 2-0. Een uitstekend aangesneden vrij trap van Rik werd binnen geschoven door de inlopende Tim. Na de rust hervatte Cadzand met matig spel de wedstrijd. Over en weer werden veel fouten gemaakt. Gelukkig was het Gio die de beslissende 3-0 op het scorebord bracht. Dave brak goed door op links en wist Giovanni in de vrij ruimte aan te spelen. Als een echte spits betaamd ‘stifte’ hij de bal over de keeper het netje in. Na de 3-0 was de wedstrijd gespeeld. Cadzand probeerde nog verder uit te lopen, maar kon geen doelpunt meer maken.

Cadzand weet door deze overwinning uit te lopen op de concurrentie. We staan nog steeds aan kop, maar de competitie is nog lang. Volgend weekend staat er weer een belangrijk wedstrijd op de planning. Aangezien de standaard teams aankomend weekend vrij zijn, kan het wel eens een heel belangrijk weekend gaan worden voor Cadzand. Volgend weekend speelt Cadzand 1 de thuiswedstrijd tegen Nieuwland om 14.30 uur. Cadzand 2 is vrij.