MF toernooi voor het eerst in Cadzand

Zaterdag 17 oktober om 9 uur ging voor her eerst dit jaar het mini F toernooi van start.

De deelnemers waren niet de eerste beste, de supertalentjes van Oostburg, Terneuzense boy`s en Cadzand gingen met elkaar de strijd aan.

De eerste ronde Cadzand tegen Oostburg m1 en te gelijk Oostburg m2 die het op nam tegen

Terneuzense boy`s M1 twee spectaculaire wedstrijden werden afgewerkt op de beiden velden, als ik de reacties van de massaal meegereisde supporters mag geloven.  Cadzand versloeg Oostburg  met 1-0. Finn scoorde het winnende doelpunt.

Sv Oostburg M2 verloor van Terneuzen-boy`s M1 met 0 – 1

De tweede ronde: daar troffen  Cadzand M1 de uit het verre oosten afkomstige Terneuzense boy`s M2  elkaar dat eindigde in 0 -3 en op het andere veld Oostburg M1 hun M2 waar de M2 van de M1 won met 0 -1

De derde ronde: Terneuzense Boy`s onderonsje de M1 en M2 ook een spetterende wedstrijd waar de degens elkaar kruiste en eindigde in 1 – 1

Op veld twee werd er gestreden tussen Cadzand M1 en Oostburg M1 ook op dit veld spektakel zonder winnaar en zonder doelpunten maar wel met fenomenale acties van beide kanten 0 – 0 dus.

De vierde ronde: Oostburg M1 trof de Terneuzense boy`s M1 deze eindigde in 0 – 1

Oostburg M2 nam het op tegen de Terneuzense boy`s M2 een echte thriller aan beide kanten konden de doelpunten vallen maar helaas bleef het doelpuntloos 0 – 0

De vijfde en laatste ronden: Oostburg M1 tegen de Terneuzense boy`s M2 een doelpunten festijn de boy`kes wisten maar liefs 6 keer te scoren waar Oostburg wel de kansen had maar niet tot scoren kwam.

De laatste wedstrijd was van de gastheren en dames tegen de Terneuzense boy`s M1

Een zeer spannend potje de kansen gingen gelijk op en na een achterstand van 2 -0 wist Niels de aansluitingstreffer te maken maar de scheids floot af en de gelijkmaker kwam er niet meer van. 2 – 1 winst voor de M1 van Terneuzense boy`s.

Wat een spectaculaire wedstrijden zijn de revue gepasseerd deze ochtend. Acties van het hoogste niveau. Onvergetelijke doelpunten en Loep zuivere schijnbewegingen.    Ook het publiek heeft massaal genoten van deze super talenten.

De eindstand van het toernooi is geworden

Terneuzense boy`s M 1   10   punten

Terneuzense boy`s M2     8    punten

Oostburg M2                   5    punten

Cadzand M 1                     4    punten

Oostburg M1                     0    punten.

De eervolle vermelding gaat naar Oostburg M1 de sportiviteit was van grote klasse, een ingooi eerlijk terug aan de tegenstander geven toen ze hem onterecht toegewezen kregen, en de pech hebben net niet te kunnen winnen.

Allemaal succes verder.

Lucien en grote Niels