Cadzand MF 1 in nieuw teneu geschonken door Crea Trends

Woensdag 14 oktober werden de Mini F-jes van Cadzand om 16.00 uur verwacht bij Crea Trends waar ze een mooie verrassing stonden te wachten.

Bij binnenkomst werden ze welkom geheten door Lijsbert  de Koeier . De leiders, Lucien en Grote Niels moesten zich omkleden in het nieuwe tenue dat gesponsord wordt door Crea Trends. De tenues werden met enthousiasme ont vangen . Schitterende tenues waarin de jongste sterren van Cadzand heel wat doelpuntjes gaan maken.

Maar echte voetballers moeten creatief zijn en daarom mochten de damentjes en heertjes eerst met Klei hun creativiteit uiten.

Na heel crea bezig te zijn geweest werd het tijd voor frietjes en gesmuld dat we hebben,  is iets wat zeker is.

Na dat de frietjes de maagjes hadden gevuld werden  we met de nieuwe spelers bus  “De Crea Trends Express”

In de spelersbus zat de sfeer er goed in

naar de training gebracht.

Snel verkleden en het veld op. Daar stond onze E1 die een erehaag vormde voor we het veld op gingen. Onder luid gejuich betraden we het veld .

Door de erehaag

En als extra verassing stond daar een team van vv Groede.  De mini`s van Groede stond op ons te wachten voor een vriendschappelijke pot voetbal.

Mooi teneu of niet?

Een spannende wedstrijd werd het, de super talentjes van Cadzand en ook van Groede lieten hun beste kunstjes, acties en schijnbeweging zien, dit tot groot genoegen van de vele toeschouwers. We wonnen met 3 – 0 in een spectaculair  duel.

Een zeer geslaagde dag, met hartelijke dank aan Crea Trends uit Retranchement.

De groepsfoto volgt nog

L & g N.