Breskens E2 hard onderuit in tweede helft

Spannende start met makkelijk einde.

Zaterdag 3 oktober moesten we aantreden tegen Breskens E2 een altijd leuke tegenstander. Jalisco was de man off the match hij kon er helaas niet bij zijn. Jammer!

De gasten trappen af en de eerste minuten is het een richtingsverkeer naar onze doelman Matthijs.

Een schot over, een schot via Florian naast, corner weggewerkt, schot op doel Mathijs red. Hachelijke momenten voor onze goal pas na een minuut of 4 weten we naar voren te stomen, maar net over de middenlijn r aken we de bal weer kwijt. De bresjaanders komen weer en slepen er een corner uit. De corner word genomen en Matthijs pakt de bal.

Matthijs staat er koeltjes bij

Dan komen wij er heel goed uit en Ari kan een schot lossen maar hun doelman staat goed en pakt de bal. We worden iets sterker het gaat meer gelijk op. De kansjes komen nu meer en meer aan beide kanten Drukte voor onze goal en Timo werkt weg. En aanval van Jan en Sekander het schot van Sekander wordt gepakt door de keeper.

Bij onze volgende aanval is het Jan die kan Schieten maar weer hun doelman is het die red.

Bart speelt de bal naar Wietse en hij kan de bal naar voren schieten waar Ari de bal op kan pakken hij kapt en schiet op de paal.

Florian veroverd de bal speelt deze naar Yorben en hij weet Jan te bereiken jan gaat als een speer richting de goal en weet zowaar van uit een moeilijke hoek de 1 – 0 binnen te schieten.

Breskens is nog niet verslagen en zet ons weer onder druk. We verdedigen uit alle macht, DSCN1628     Siebe komt helpen in de verdediging en werkt de bal weg. Weer een aanval van Breskens en Bart weet de bal te bemachtigen en speelt naar Yorben, Wietse neemt over en kan Ari net niet bereiken. Wietse was het even zat, al die drukte op het veld en poeierde de bal even in de sloot zo even rust. De scheidsrechter Jesse dacht er ook zo over blijkbaar want kort erna floot hij af voor de rust . Een eerste helft die alle kanten op kon gaan en gelukkig de onze op viel. Lekker spannend.

De tweede helft.

Wij trappen af en gaan richting de goal van Breskens. De keeper pakt de bal maar zijn uittrap komt niet verder dan Yorben die de bal weer richting voor schiet, Ari pakt op en weet de 2 – 0 binnen te tikken. We zijn dan 1 minuut bezig.

Een nieuwe aanval Ari gaat en geeft een voorzet een verdediger werkt weg maar daar is onze Floriadinhio en schiet op doel weer geblokt en Ari schiet de bal net naast.

Ari zet een aanval op en plaatst de bal naar Florian die niet goed uit komt bij de bal en raakt de bal niet goed. Breskens is niet de zelfde tegenstander dan in de eerste helft lijkt het wel, we zijn ze vrij simpel de baas. Dan een aanval en we combineren goed maar het doel wordt niet gevonden.

Vanaf dan gaat het een stuk makkelijker Wietse veroverd de bal en krijg de bal bij Siebe en dan gaat de bal door naar Ari, hij ziet zijn kans schoon en gaat op het doel van Breskens af en met een mooie beweging maakt hij de 3 – 0.

Dan gaat het snel met de doelpunten een aanval van Breskens en de 3 -1 ligt er in, een schot op maat tussen lat en Matthijs door. 3 – 1 dus .

Floriandinhio

Florian onderschept de bal bij de opleving van Breskens maar de bal is weer snel in bezit van Breskens. Timo in actie, onze kruimeldief pakt de bal en gaat er vandoor, de bal gaat over de zijlijn.

Wietse die uitstekend bezig was komt in botsing en de knie is het lijdend voorwerp en gelukkig van korte duur.

Jan krijgt de bal en speelt naar Siebe, Siebe was zo snel dat hij de bal iets achter hem kreeg en hij over de bal duikelde.

Dan is het Breskens weer met een goeie aanval gelukkig ging het schot over.

Jan in de aanval zijn schot geblokt en Ari die mee opgekomen was had de bal voor het intikken.4 – 1

De volgende aanval , Ari opstoom hij kapt slalomt en de 5 – 1 ligt binnen.

Niet veel later weer een originele Aridonna actie en de 6 – 1 zit tegen het net.

Net voor het einde een aanval van onze gasten en ook deze bal ligt binnen 6 – 2.

Weer een opleving van Breskens maar gelukkig voor ons de laatste kansen gaan naast over of Matthijs keert ze bal.

Dan door Scheidsrechter Jesse het eindsignaal en we hebben de drie punten.

We winnen met 6-2                            DSCN1558

The Man Of The Match;

hij heeft de hele wedstrijd gebikkelt, bloed zweet en tranen (nou ja, zonder het bloed dan).

Wietse Vercouteren Klasse gedaan man Gefeliciteerd.

De Topscorders:

Ari (donna) Amys 8