Twidde nog steeds ongeslagen!

Na de goede competitiestart tegen Steen stond zaterdag 19 september de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander was oude bekende Terneuzense Boys 5. Weer veel afwezigen, maar gelukkig waren er een 4-tal B’s bereid om mee te spelen. Dank hiervoor.

Aangezien ondergetekende de eerste helft heeft gemist geen gedetailleerd verslag, maar als ik de verhalen mag geloven werd er het eerste half uur prima gevoetbald en een handvol kansen bij elkaar gespeeld. Helaas ging de bal niet in het netje, zodat we gingen rusten met een 0-0 stand.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Het twidde speelde slordig en Terneuzense Boys kreeg legio kansen. Ook bij onze gasten stond het vizier gelukkig niet op scherp en als dit wel eens het geval was stond Dries steeds op de goede plek. Ondanks het matige spel kregen ook wij nog enkele goede kansen, maar Peter M en Cor wisten het net net niet te vinden.

Tien minuten voor tijd kwamen we zeer ongelukkig op achterstand. Job (die een paar minuten ervoor nog een bal van de lijn had gehaald) scoorde, maar wel in het verkeerde doel. Met de moed der wanhoop werd vervolgens de aanval gezocht, maar het leek op niets uit te draaien. Gelukkig was de grootste zever van de Boys zo vriendelijk zijn specialiteit in de praktijk te brengen en bleef maar zeuren. Frans was dit een klein bitje beug en floot hier verschillende malen voor. Zo ook in de laatste minuut op een meter of 20 van de goal. Angelo weet wel raadt met zulke buitenkansjes zodat we alsnog een puntje overhielden aan deze wedstrijd. Na afloop een dubbel gevoel: blij met het puntje behaald in de laatste minuut, maar gezien de eerste helft had er ook meer ingezeten.

Volgende week de lastige uitwedstrijd naar Oostburg. Het spel zal toch echt wat beter moeten als we ook hier een resultaat willen halen.