De nummer 1 kwam langs

Verslag Cadzand E1 – Hoofdplaat/Biervliet E 1.

Datum: 19 september 2015

Spelers: Sekander, (op het doel) Wietse, Florian, Jorben, Jalisco, Bart, Timo, Siebe, Ari en Jan.

Man off the match: Onze keeper Matthijs.

De wedstrijd begon om kwart over 10. Niet zo vroeg dus als de vorige keer. We speelden allebei in het rood, dus om misverstanden te voorkomen, deed Cadzand een hesje aan. Er werd 8 tegen 8 gespeeld. Cadzand had twee wissels. Hoofdplaat-Biervliet 1.

Cadzand begon goed. Een voorzet van Ari kwam achter de lijn. Daarna probeerde Hoofdplaat-Biervliet de bal in het doel van Cadzand te schieten, maar hij ging hoog over het doel. De bal lag zo ver weg dat er een nieuwe bal in het veld kwam. Ari probeerde nog een keer te scoren, maar de bal ging naast het doel. Hoofdplaat- Biervliet was weer aan de bal. Siebe verdedigde en hij schoot de bal uit. Na een ingooi van Hoofdplaat-Biervliet kwam de bal gevaarlijk dicht bij het doel, maar Sekander hield de bal uit het net. Na de uittrap kwam de bal bij Ari terecht. Hij gaf de bal aan Jan en … hij scoort. 1-0 voor Cadzand! Dat belooft wat! Cadzand en Hoofdplaat-Biervliet deden een spelletje wie er het meeste mocht ingooien. Over en weer werd de bal over de zijlijn geschopt. De ene speler probeerde de bal in het spel te houden waarna een andere speler hem weer over de lijn schoot. Na de zoveelste ingooi kwam de bal via een speler van Cadzand over de achterlijn. Hoofdplaat-Biervliet mocht een corner nemen. De 1-1 werd binnen gekopt. Na de aftrap kwam Hoofdplaat-Biervliet weer richting het doel van Cadzand. Wietse, Bart, Jalisco en Jorben hadden het er maar druk mee. Timo pakte de bal af, maar de bal gaat de verkeerde richting op. De tegenstander zag zijn kans en de 1-2 is binnen. We waren daar net van bijgekomen of de bal gaat weer richting het doel van Cadzand. Gelukkig komt hij boven op het net terecht. Maar Hoofdplaat-Biervliet laat het daar niet bij zitten en ze proberen het nog een keer.

Het  3e doelpunt is een feit. Cadzand vecht terug en het doel van Hoofdplaat-Biervliet werd bereikt. Jan schoot, maar de bal kwam precies in de handen van de keeper. Nu probeert Ari de bal tussen de twee palen te krijgen, maar weer staat die keeper in de weg. Ook Florian doet een poging, maar het wil maar niet lukken. Cadzand laat de moed niet zakken, maar ze kunnen toch niet voorkomen dat net voor rust het 4e en 5e tegengoal in het net vliegt. Met 1-5 gaan we de rust in.

2e helft. In de tweede helft ging het er wat ruiger aan toe. Na een vrije trap voor Cadzand, mocht Hoofdplaat-Biervliet ingooien. De bal kwam gevaarlijk dicht bij het doel, maar Sekander had weer één van zijn prachtige reddingen. Na zijn uittrap kwam de bal bij een speler van de tegenpartij terecht. Jalisco werd tegen de grond gemaaid, maar de scheidsrechter floot niet. Wat beduusd stond Cadzand er bij te kijken, zodat het 6e doelpunt er in ging. Wegens het ontbreken van een brancard werd Jalisco door onze sterke trainer Lucien van het veld gedragen. Daarna breekt Jan los uit een drieman verdediging en hij probeerde te scoren, maar de keeper had weer een prachtige redding. De bal komt bij Wietse terecht en speelt netjes over naar Florian. Hij probeerde de bal langs buiten aan de andere kant van het veld te krijgen, maar helaas komt de bal over de lijn. Onze mannen proberen uit alle macht de bal voor hun voeten te krijgen. Jan probeerde Ari te bereiken, maar er stond nog een tegenstander tussen. Enkele turnoefeningen volgen. Benen gaan hoog de lucht in, maar uit een corner wordt het 7e doelpunt gescoord. Cadzand liet de koppen niet zakken en Siebe zet de aanval in. Helaas komt de bal keihard op de lat. Florian is even de bal kwijt, maar heeft hem snel weer gevonden en schiet van een lange afstand op het doel. Cadzand weet er nog een ingooi uit te halen maar de bal komt bij een speler van Hoofdplaat-Biervliet terecht. Sekander probeerde uit alle macht zijn doel te verdedigen. Maar ook Hoofdplaat-Biervliet mist. Ze schieten naar onze trainer Remy die naast het doel stond. Wat een goede vangbal! Na de zoveelste ingooi, werd Wietse omvergeduwd. Nu floot de scheidsrechter wel en kreeg Cadzand een vrije trap, maar de bal kwam bij de tegenstander terecht. Nu krijgt Florian ook een duw en wordt door de andere sterke trainer (Remy) van het veld gedragen.

Cadzand, jullie hebben heel goed gespeeld, maar we kunnen niet anders dan Hoofdplaat-Biervliet feliciteren met hun overwinning!

Man of the match: Sekander. Wat heb jij goed gekeept zeg! Een goede vervanger.

Doelpuntenmaker: Jan

Volgende week uit tegen Hoek/Philipine Aanvang: 9.30 Verzamelen 8.30 uur