Eerste duel ging goed ondanks verlies

Voetbal E1

Zaterdag 12-09-2015

Op een vroeg tijdstip verzamelen (dat is weer even wennen voor de papa’s en mama’s ☺, vertrekken we in colonne achter de grote leider op zijn vette trike,  richting Terneuzen.

Na de warming-up  begint het spel. Siebe schiet af, flits, heen en weer de bal. Even alles aftasten hoe sterk de mannen van Terneuzen zijn. Richting Arie, mooie bal maar helaas.

Ja Arie weer aan de bal, Timo in de verdediging zorgt

Timo`s sliding raak de bal precies goed

Timo`s sliding raak de bal precies goed.

dat de eerste aanval van Tern. geen kans heeft.

Dan de bal voor Bart, Jan , schot van Arie, jammer goed gedaan 1 ste kans.

Nu Tern. in de aanval. Timo rent voor zijn leven en snijdt de pas af, wel een schot maar Matthijs redt de boel. De bal weer aan de verkeerde kant, maar C’zand schiet hem weer naar de andere helft, en daar is een schot van Florian, de bal draait rond en Tern. pakt zijn kans…. Gelukkig de bal gaat over.

De bal schiet over het veld, richting de voet van Florian, schot…..JAAAAH!! 0-1!

En weer een schot, maar het is naast, en nog eens! Sjonge nog een mooie kopbal van Jalisco. Sjonge onze mannen zijn goed bezig! Maar…Tern is ook goed wakker en daar komt de bal weer!

Maar Matthijs is onze redder. Een hoekschop van Tern. maar schiet naast. En de bal is weer voor ons.

Van Jan naar Arie, Florian, Arie..Mooi voetbal! Dan uit, Bart schiet in, richting

Sekander gaat er vandoor

Sekander. Ingooi Florian. De bal is uit. Ingooi Tern,. de bal gaat hoog, Siebe houd m nog maar Tern. troeft hem af en jammer… 1-1 is een feit.

Sekander via Arie, balverlies, de verdediging moet aan het werk! Spannend voor Matthijs en hij duikt op de bal. Mooie redding! Corner voor Tern. de bal blijft draaien voor de goal. Onze keeper wordt op de proef gesteld. pfff net voor de rust spannend!

En ineens.. krijgt Arie de bal  vanaf ’t middenveld en lopen dat hij doet…YES 1-2 !

Maar daar komt Tern. weer. Matthijs maakt een spectaculaire koprol achterover ( mooie afleidingsmanoeuvre)  en hij houdt de bal ! nog een bal..ja hoor in de handen van onze keeper

Een mooi schot van Matthijs richting Sekander, Arie, mooie poging.

Bal vliegt weer de verkeerde kant op…gelukkig naast.

We gaan met een mooie stand de rust in.

Maar ze zijn zeer aan elkaar gewaagt. En Tern. begint sterk…en helaas ’t volgende doelpunt is niet te keren.2-2. Ze blijven scherp, Uitschop tern. tot over de helft voor de voeten van Jan. Tern. troeft af en Timo is de stoorzender. Weer een redding van Matthijs. Bal blijft draaien voor de doel. Matthijs is goed bezig. Onze verdediging is goed maar de volgende bal gaat over de hoofden…..en daar kan onze Matty niet bij..helaas 3-2.

Mooie kans van Florian richting Arie.

Aridonna en Floriandinhio

Floriandinhio & Aridonna zij goed bezig.

Sekander mooie bal en hij vliegt rond, gelukkig geen tegen doelpunt

Een duel tussen Jan en Tern. Matt. Komt erop af, maar de bal rolt er toch in….4-2

O,O jammerrrr  C’zand is even de weg kwijt. De bal komt van ver zo onze goal in 5-2

Mooie kans voor ons! Arie schiet, bal blijft op de doellijn liggen en Sekander maakt af! Weer een punt voor ons. 5-3

Weer een tegendoelpunt 6-3

Mooie bal Arie , corner:Arie, hij probeert nog eens… en gelijk gaat de bal naar onze goal. Wordt de pas afgesneden..

Corner voor ons Florian probeert er nog een puntje uit te slepen..

Maar we moeten het doen met 6-3.

Desalniettemin was het een zinderende mooie wedstrijd en zijn we trots op onze jongens!

Man of the match: Florian (zeker op geleende schoenen van een maatje te klein ☺ goed gedaan! )

Topscoorders drie man met 1 doelpunt in deze competitie

Florian, Ari en Sekander

Volgende week thuis tegen    ST Hoofdplaat/Biervliet E1

9.45 uur aanwezig en aanvang 10.15 uur

Margreet hartelijk bedankt voor het verzorgen van het verslag.

REL