Cadzand wint een punt in Spui.

Zaterdag 12 september stond de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de Senioren van Cadzand. Het eerste elftal ging op bezoek in Spui, terwijl het 2e elftal de competitie startte tegen Steen. Er werden 4 punten meegenomen naar Cadzand.

Cadzand 1 speelde een moeizame wedstrijd in Spui. Spui eindigde vorig jaar weliswaar laatste in de competitie maar plukt de vruchten van de grote selectie van het 1e en een aantal oud gedienden die teruggekeerd zijn. Daarnaast mistte Cadzand een aantal spelers wegens blessures, werk en ziekte. Na 5 minuten werd de score geopend door Rik Vanhijfte. Met een geplaatst schot kwam Cadzand op voorsprong. In de loop van de 1e helft creëerden de mannen van Spui een aantal opgelegde kansen en kon Cadzand geen rust in het spel vinden om de wedstrijd te controleren. Weliswaar werd de rust in gegaan met een voorsprong van 1-0. In de 2e helft probeerde Cadzand in de omschakeling een aantal kansen te creëren maar helaas zonder resultaat. Er werd dan nog 10 minuten met 9 man gespeeld doordat Giovanni een tijdstraf kreeg en Karsten (terecht) van het veld werd gestuurd door een harde charge. Helaas was het dan ook Spui die vlak voor tijd terecht op 1-1 kwam. Voor Cadzand is de competitie begonnen, met een gelijk spel.

Cadzand 2 wist op een formidabele wijze te winnen op Steen. Het werd 4-1.
Op naar  zaterdag, waar de wedstrijd tegen ’s Heer Arendskerke op het programma staat. Een wedstrijd die gewonnen moet worden om gelijk de aansluiting te pakken in de competitie.