Spui maatje te groot voor Cadzand

Zaterdag 29 augustus stond de laatste wedstrijd in de beker op het programma tegen Spui.
Spui staat bekend als een stugge en fysieke ploeg waar we het altijd moeilijk tegen hebben. Na de verrassende overwinning op Breskens wisten wij dat het weer een zware strijd zal worden.

Om 14.30 uur werd er afgetrapt onder zware omstandigheden (lees temperatuur). In het eerste kwartier werd de wedstrijd al in het slot gegooid door de thuisspelende club. Na 14 minuten stond het namelijk al 3-0 voor Spui. Roy de Clerck zorgde voor rust voor de 4-1 door een rush vanuit het middenveld te belonen met een mooi doelpunt. Na de rust was Spui uitgeraasd en kon Cadzand niets meer forceren. De wedstrijd eindigde in 6-1.

As vrijdag 4 september staat de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het programma tegen Oostburg 2. De wedstrijd wordt om 20.00 hr. gespeeld in Oostburg.

Op 12 september speelt Cadzand haar eerste wedstrijd in de competitie. Wederom op bezoek in Spui tegen Spui 2. Daar zullen de 3 punten meegenomen moeten worden!