Jeugdig Cadzand legt goede wedstrijd op de mat tegen Breskens.

Dinsdag 25 augustus stond de 2e bekerwedstrijd op het programma tegen Breskens. De Bressiaanders verloren de eerste wedstrijd verrassend van Spui en wilden zich revancheren in hun 2e wedstrijd voor eigen publiek. Het team uit Breskens stond er, in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Spui, compleet op. Ook bij Cadzand leefde het gevoel om de zure nasmaak van de wedstrijd tegen Groede weg te spoelen, door in Breskens beter voor de dag te komen.

Cadzand begon met een zeer jeugdig elftal aan de wedstrijd. Breskens was zowel in de eerste, als tweede helft de bovenliggende partij. Een goed georganiseerd Cadzand wisten de Bressiaanders 40 minuten lang moeilijk te maken. In de 40e minuut kwam de thuisploeg echter op voorsprong, waarna 2 minuten later de 2-0 in het netje lag. Cadzand kwam er af en toe uit met een counter en wist een aantal speldenprikjes uit te delen. 2-0 was de ruststand. Na rust was de doelstelling om de minimale achterstand niet verder op te laten lopen. Cadzand wist zich goed te handhaven en was in de 2e helft dicht bij een aantal goed uitgespeelde counters. De 2-0 bleef op het bord staan.

Ondanks het verlies werd er goed georganiseerd gevoetbald. As zaterdag staat de 3e wedstrijd tegen Spui op het programma. De laatste wedstrijd voordat er op 12 september afgetrapt wordt voor de competitie. Als het team deze lijn kan volhouden kunnen we het Spui zeer moeilijk maken. Dat moet de uitdaging zijn as zaterdag!

De wedstrijd tegen Spui wordt gespeeld om 14.30 uur.