Op toernooi in Bresjes.

het toernooi

Zaterdag 16 mei gingen we naar Bresjes om een toernooi te spelen.

Ari, Joep, Sekander, Florian, Timo, Siebe, Jan, Wietse, Ilse en de nieuwe aanwinst Carlos stroopte hun mouwen op en gingen aan de slag. Sluiskil F1,Bresjes F1 en kersverse kampioen Aardenburg F1 waren onze tegen standers Sluis f2 was niet op komen dagen en die wedstrijd verviel dus, in plaats daarvan speelden we de wedstrijd 5 minuten langer.

De wedstrijd tegen Sluiskil was erg spannend we streden als leeuwen en een leeuwin en het lukte ons de Sluiskillers te verslaan met 1-0, drie punten in de pocket.

De volgende wedstrijd was tegen Bresjes F1.

De Bresjes F1 reuzen versloeg ons met 3-1 een wedstrijd die we te makkelijk verloren, er had meer in gezeten. Maar helaas die ging verloren.

Maar dan, de kersverse Kampioen die ons twee keer niet heeft kunnen verslaan in de competitie, Aardenburg F1. Vooraf grapte de leider dit wordt dus de echte kampioenswedstrijd. Na twee keer gelijk moet er eens een winnaar zijn.

Die wedstrijd begon en al snel stonden we met 1-0 achter, maar zoals het altijd tegen Aardenburg verliep, komen we terug. Florian meen ik me te herinneren nam een corner met zo`n precisie dat de bal naar een vrijstaande Aardenburgse verdediger ging en die kegelde de bal zo in eigen doel. Dom van de verdediger of klasse van Florian, ik hou het op het laatste!

En weer een gelijke stand maar we hadden nog even. En voor ik het wist lag de 1-2 binnen.  En stonden we voor met nog een paar minuten te gaan. De spanning was te snijden en ik hield het haast niet meer, weer zo`n spannende wedstrijd.  De seconden tikte voorbij en daar floot de scheids af. En we hadden gewonnen met 1-2. en dat betekende dat wij 6 punten hadden verzamelt en op de tweede plaat eindigde maar vooral de kampioen die ons en wij hun tot twee keer toe niet kon verslaan eindelijk een winnaar kende wij dus, dat was het mooiste van de dag als je het mij vraagt.

2e in bresjes

2e in Bresjes en gewonnen van de kampioen!

Op naar de familiedag!!

REL.