vv Walram is een zeer gast vrije gastheer tijdens F & E uitje.

Kerzandse E en F jeugd op den vremde

Afgelopen woensdag 6-5-2015 was het dan zo ver na weken lange voorbereiding van Lucien stond om 07.15 de bus te wachten bij Gerard en Marie van Café de Buitenlust. Voor onze voetbal reize naar het verre Limburgse Valkenburg.
Hier Zulllen de Etjes en de Fjes een voetbal wedstrijd spelen tegen de plaatselijke VV Walram,

we zijn blij, dat kun je wel zien toch?

Na in Zuidzande en Ijzendijke de bus te hebben aangevuld met de latere opstappers zijn we vol goede moed vertrokken . Na enig op onthoud op de Expres weg en al een half uurtje vertraging te hebben opgelopen zijn we toch vrij vlot Antwerpen voor bij na een kort stop op de parkeerplaats nabij Ranst zijn we toch om 11.00 uur in Valkenburg aangekomen daar werden we door een kleine Kerzandse delegatie die daar toevallig in de buurt op vakantie waren.
Door de opgelopen vertraging zijn de voetballertjes direct gaan omkleden omdat onze tegenstander al stond te popelen om te starten met de wedstrijden.

lekker voetballen

lekker voetballen !!!!

contract verlengen, dus de sjaal ook verlengen!!

Contract verlengen, dus de sjaal ook verlengen!!

Helaas zijn de uitslagen niet een afspiegeling van het op de mat neergelegde spel maar de F-jes hebben helaas met 11-4 verloren en de E-jes verloren helaas met 4-0 maar dit mocht absoluut de pret niet drukken.

de E supporteren

Na het geven van de Kerzandse van vaantje s kregen we door de voetbal club VV Walram een lekkere spaghetti maaltijd aangeboden voor alle spelertjes en broertjes, zusjes , ouders en begeleiders.

gezellige bende of nie !!

Na deze maaltijd te hebben verslonden was het natuurlijk even tijd voor wat bedankjes tussen de voetbal clubs over en weer en voor onze spelertjes waren er door de voetbalclub tassen beschikbaar gesteld om je “vuile voetbalschoenen” in te bewaren .

Jos Coody en Lucien van Vlaenderen spreken de menigte toe.

Door onze hoofdleider van de dag Lucien zijn er ter herinnering een VV Cadzand handdoek aangeboden en 2 van de bekende Kerzandse Supporters sjaals. En met de woorden van hopelijk tot ziens in Cadzand is de bus weer vertrokken .

Dinosaurus niet met brok maar Timo in de keel !

Dinosaurus niet met brok maar Timo in de keel ! help!!!!

Florian inspecteert de bek vol tanden?

Florian inspecteert de bek vol tanden !

na inderdaad naar hartenlust te hebben gespeeld in botsauto’s de Pimpampoen achtbaan

heej Michel er zit een gek achter ons!!

en het afdalen van de glijbaan met rubberbootjes . ( en dit niet alleen door de kinderen maar ook zeker door de ouders en begeleiders) was er nog een overheerlijke kindermaaltijd Friet met appelmoes en een frikandel of kroket.

hop hop paardje waar rij de gij naar toe? gewoon en rondje!

hop hop paardje waar rij de gij naar toe? ja gewoon en rondje over de rails!

Tuut tuut

Tuut tuut tuut de groeten van hudder.

Na dat iedereen nog eens naar de wc was geweest was dan toch jammer genoeg de tijd aangebroken om weer terug de bus in te gaan om terug te gaan naar ons mooie Kerzant.
In de bus zijn er nog diverse woorden gesproken door Lucien en Rochard om iedereen te bedanken voor deze dag en voor hun inzet van het afgelopen voetbal half jaar. Ook is Lucien bedankt door ons allemaal om deze dag onvergetelijk te maken en alles tot in de puntjes toe te organiseren. Ook is de buschauffeur niet vergeten en toegezongen door ons .
Om 20.30 uur was de bus weer aan de molen en zijn we allen moe maar voldaan naar huis gegaan .
Langs deze weg wil ik nogmaals de VV Walram bedanken voor het hartelijke onthaal WP_20150506_011en natuurlijk wil ik ook Lucien bedanken voor het organiseren van deze dag .
Iedereen verder natuurlijk ook bedankt voor het met zijn allen er voor te zorgen dat deze dag zonder kleerscheuren en andere ongemakken is verlopen. Nu allen een prettige zomerstop toe te wensen hopen we jullie allemaal weer te zien na de zomervakantie op het voetbalveld in Kerzant.

Maarten Molema

ps. bedankt voor de foto`s