Wat een klasse verschil!

F1  Tweede geëindigd tussen de Giganten van de voorjaars-competitie.

Zaterdag 25 april uit naar Sluis,

Na de thuiswedstrijd gewonnen te hebben met 4 – 3 hadden we er goede hoop op een goed resultaat te behalen  tegen Sluis F2 en een ongeslagen status te bereiken. Zelfs een kampioenschap behoorde nog tot de mogelijkheden als wij zouden winnen en Aardenburg zou verliezen, het zou nog kunnen dus!

De man off the match was Jalisco hij kon er niet bij zijn.

Dan de wedstrijd: wij mogen aftrappen en al snel verliezen we de bal, Sluis in balbezit was niet te stoppen de acties tussen Kay, Maiko en Bas waren niet te stuiten als een scheermes door de boter snelde zij zich naar de goal en schoten de 1 – 0 binnen.

We trappen af en weer veroveren sluis de bal en weer gingen de Sluise aanvallers door onze verdediging heen als of we er niet stonden en de 2- 0 licht binnen. En dat na anderhalve minuut te hebben gespeeld.  Nog geen 2 minuten laten komen De Sluise Kay en Tim en daar ging de 3e binnen en dat in zo`n 4 minuten tijd. Bij ons komt Jan in het veld en even is er iets van tegengas tegen de Sluise overmacht. Maar hoe we het ook proberen er is geen doorkomen aan een totaal andere sluis dan die we in Cadzand mochten begroeten. Jan ziet zijn kans en valt aan maar de keeper weet de bal te keren.

Wietse en Bart laten zich niet gek maken

Alle acties van ons worden verijdeld. Kay, Maiko, Millano, Bas en Tim zijn heer en meester op het veld na krap 10 minuten word de 4 – 0 binnen geschoten minuut 12 ligt de 5 – 0 binnen. In de 13e minuut  kan Sekande er langs en weet de bal binnen te schieten 5 – 1 minuut  maar in de 13,5 de 6 – 1 tegen het net.

Jij ook man!

Ja die zat er weer in.

Enkele minuten later weer een aanval van Sluis en de  7 – 1 ligt binnen. Wat een enorm klasse verschil met de invallers  van  de Sluise F1 aldus een van hun ouders. Niet tegen te voetballen.

Tijdens de rust bereikte ons het bericht dat Aardeburg 2-2 tegen De Cornboy`s/Ria had gespeeld en daar door de kampioen zijn geworden, vanaf deze plaats Namens Cadzand F1 Van Harte gefeliciteerd Aardenburg F1 met het Kampioenschap.

Zeker van de tweede plaats gingen we weer het veld op!

De tweede helft was in het begin van het zelfde verhaal wat we ook probeerde we konden geen potje breken.

Pas na een minuut of 6 hoefde het blijkbaar niet meer voor de Sluise overklassers en konden we zo nu en dan eens een leuke aanval opzetten en dat probeerde we ook.

Gewoon blijven bikkelen.

Er ontstonden zelfs kansjes voor ons, Amy zette een aanval op en maakte daar een 1-2- tje uit het boekhoutje. We halen er een corner uit en Jan kan schieten maar de bal gaat net over. Even later een Corner van sluis en de bal gaat voorlangs.

We drukken voor de Sluise goal maar niets leidt tot een resultaat.

ja jan

Jan ziet het gebeuren.

Een aanval van sluis en het schot beland op de paal maar via de rug van Matthijs gaat de bal toch de goal in 8 – 1.

Dan Bart verdedigd  Wietse neemt over, Sekander wordt bereikt, zijn actie  zorgt er voor dat de bal bij Florian komt en hij weet doel te treffen. 8 – 2 Joep met een steekpass op maat. Siebe neemt over en geeft een voorzet maar komt niet bij Florian. Sekander loopt op een voorzet maar komt snelheid tekort en haalt de bal net niet.Matthijs met een verre uittrap en Jan met zijn omhaal bereikt Ari net niet.  Niet veel later floot de scheidsrechter af en leden we onze eerste nederlaag van het seizoen.

We hebben de tweede plaats een fantastische prestatie.

Zo trots als een pauw zijn Remy, Edwin en Lucien op onze spelers.  Jullie waren geweldig!

Dan The Ladys Of The Games: dat was zonder wijffel;  Ilse en Amy  & The Men Of The Matches:  Jan, Ari, Sekander, Timo, Matthijs, Finn, Florian, Siebe, Wietse, Bart, Yorben, Jalisco en last but not least, Joep.

2e als je dat maar weet!

2e, als je dat maar weet!

De topscoorders

Jan Aarnoutse                          13

Ari Amys                                    9

Sekander de Kort                      6

Florian Vercouteren                 4

Timo Leenhouts                        1

Wietse Vercouteren                  1

Eigendoel tegenstander            1

Agenda voor het naseizoen zogezegd;

Zaterdag 2 Mei,

Strandtraining bij strandpaviljoen de zeemeeuw. Daar verzamelen om 11.00 uur. Rond 11.45 uur eten we samen frietjes met een snack en een drankje kosten daarvan zijn € 5,00 PP. Voldoen bij Lucien Aub.

Woensdag 6 Mei,

Het FE uitje vertrek 7.30 uur bij Schrier. ouders die nog niet voldaan hebben; as. zaterdag graag!

Zaterdag 16 Mei

Rabotoernooi in Breskens,  Info volgt nog.

Zaterdag 30 mei

Familiedag 2015 niet te missen!

REL