Verslagen

Weer op de eerste plaats

Aardenburg speelde gelijk  en heeft nu een punt minder maar wel een wedstrijd minder gespeeld.

ja ja,  de spanning is te snijden zo hoog aan de top!                                                                                 Wij hebben 13 punten uit 7  wedstrijden,   Aardenburg 12 punten uit 6  wedstrijden en De Corn boy`s 11 punten uit 7  wedstrijden en dat met nog 3/4 wedstrijden te gaan.                           

Verslag van de wedstrijd Cadzand F – Oostburg F

De trainers hebben bij de aanvang Sekander, Ari, Timo, Amy, Siebe, Bart, Wietse en Matthijs opgesteld. Na de aftrap laat Sekander zien dat hij er zin in heeft. Hij krijgt de bal en gaat richting de goal van de tegenstander. De tegenstand is iets groter dan verwacht. De bal gaat weer richting Cadzand. Amy krijgt de bal voor haar voeten en ziet dat ze tactisch beter even terug kan spelen. Via Wietse komt de bal dan weer bij Sekander die weer doorgaat naar Ari. Na een ingooi van Ari schiet Sekander de bal in handen van de keeper van Oostburg. Ze komen dan gevaarlijk terug maar gelukkig verdedigen Timo en Bart sterk. Oostburg blijft aandringen. Siebe en Wietse staan nu voor onze goal. Oostburg ruikt een kans en op dit moment staan bijna alle tegenstanders aan onze kant van het veld! Hier maken Ari en Sekander gebruik van. Ari krijgt de bal en is op weg samen met Sekander. De verdediging van Oostburg opent de aanval op Aridonna, maar hij speelt op tijd door naar Sekander en Sekander SCoORT!!!

Alleen op de goal af. (archief foto)

Alleen op de goal af. (archief foto)

De 1-0 is binnen! Oostburg wil hier korte metten mee maken. Ze gaan na de aftrap gelijk in de aanval. Matthijs pakt gelukkig de bal op tijd vast. Na de uittrap lopen Siebe, Jorben en Florian naar voren. Hier krijgen we een ingooi mee.

Ingooi en de wissels willen weer in het veld.

Ingooi en de wissels willen weer in het veld.

Sekander krijgt de bal en speelt net op tijd door naar Ari. Ari pakt de bal mooi aan en SCoOORT!! Prachtig gedaan door onze Aridonna!! Na de aftrap krijgt Florian de bal. Hij speelt weer door naar Jan. Jan schiet, maar de keeper van Oostburg doet zijn werk. De keeper van Oostburg heeft het druk. Er komen een paar corners en een paar ingooien. Vervolgens komt er weer een aanval. Jalisco verdedigt. Ilse is zo goed aan het verdedigen dat er een bal nogal hard tegen haar arm komt. Er komt een ingooi voor Oostburg. Bart, Finn en Jorben hebben het druk met verdedigen. Jalisco gooit zich er voor met een corner voor Oostburg. De corner wordt genomen en gaat gelukkig naast. Florian gaat naar voren, maar Oostburg komt gelijk terug. Joep weet deze aanval te saboteren en speelt richting Sekander. Oostburg verdedigt sterk en krijgt de bal bij hun spits. Onze verdediging stond klaar, maar de spits schiet van wel 20 meter de bal in het net. 2-1. Florian speelt naar Joep, vervolgens naar Jorben, bijna… De bal gaat tot de pauze regelmatig het veld over. Oostburg blijkt in de eerste helft een taaie tegenstander te zijn.

Tacktische tip voor de tweede helft, van Remy en Edwin

Tactische tip voor de tweede helft, van Remy en Edwin “jongens niet met de handen in de zakken spelen”!

Na de pauze neemt Ari de aftrap. Jan krijgt de bal, de bal gaat naast. Jan heeft tot nu zijn dag nog niet. Timo moet verdedigen. Ingooi van Oostburg. Jan weet de bal over te nemen en speelt naar Ari. Ari wordt klemgezet, maar sleept er een corner uit. Even later schiet Jorben de bal net langs… De druk op Oostburg neemt toe. Florian en Ari gaan weer naar voren. En Ari of Florian legt de 3-1 binnen. Cadzand wordt gretiger en dit resulteert in een vrije trap voor Oostburg. Jorben schiet, maar de keeper staat weer in de weg. De corner vliegt er rakelings langs. De bal komt bij Ari, naar Florian en Jan krijgt vervolgens de kans om te SCoOOOOREN 4-1. Na de aftrap gaan we weer, maar Oostburg heeft zich herpakt en opent de aanval. Deze aanval was niet te stoppen, het is 4 – 2… Na de aftrap is het een even een rommeltje. Oostburg heeft de smaak te pakken en Joep, Ilse en Amy moeten voor de verdediging flink hun best doen, dit gaat niet nog eens gebeuren! Finn speelt via Jorben naar Wietse, een prachtige aanval die net op de paal komt. Als er niet zo’n harde koude wind stond was dit zeker een doelpunt geweest. Nu is het de beurt aan Timo, Bart en Jalisco om te verdedigen. Via Siebe en Ari gaat het verder. Jalisco krijgt nog een vrije trap mee. Oostburg moet en zal naar onze goal gaan! Gelukkig staat Matthijs er ook nog. Ari gooit in naar Sekander. De bal komt bij Wietse, en weer die paal… Even later speelt Joep de bal naar Ari voor de volgende aanval. Oostburg komt weer terug en Timo verdedigd tot het uiterste, met een vrije trap voor de tegenstander.. Daarna gaat Sekander alleen naar voren en wordt door de tegenstanders in de hoek gedreven. Hierdoor wordt het rommelig voor de goal van Oostburg. Siebe en Florian zijn in de buurt, maar Timo maakt gebruik van de situatie en SCooOOOOORT!! Het is 5-2. Oostburg maakt zich kwaad, en probeert het uiterste, wat er voor zorgt dat de bal heen en weer over het veld gaat. Joep, Ilse en Amy hebben het er maar druk mee. Jan gaat langs de buitenkant naar voren. Sekander gaat in het midden mee en krijgt de bal netjes voor zijn voeten. Vervolgens maakt hij het karwei af en SCooOOOOOORT!! De 6-2 ligt binnen! Het rommelige spel duurt nog even voort, Amy kiest ook voor de aanval. Oostburg moet verdedigen en de bal wisselt snel van Kerzantenaar naar Woostburger, naar Kerzantenaar etc…. Jan kan uiteindelijk van deze situatie gebruik maken en legt de bal nog eens in het net 7-2. Oostburg komt nog een paar keer met een aanval die door Siebe, Bart en Jalisco tegen gehouden worden. Dan klinkt het fluitsignaal van de scheidsrechter, die met deze wedstrijd weer alle hoeken van het veld gezien heeft!
De man of the match is met recht Timo: Verdedigen als het moet, aanvallen als het kan!

Timo The man of the match ( archief foto)

Timo:  The man of the match ( archief foto)

Topscoorders

Jan Aarnoutse                      11

Ari Amys                                     7

Sekander de Kort                      4

Florian Vercouteren                 3

Timo Leenhouts                         1

Wietse Vercouteren                   1

Eigen goal tegenstander           1

Volgende week weer tegen Oostburg maar dan uit,  9.15 uur vertrek bij Schrier           10.00 uur aanvang.

Jan  bedank voor het waarnemen van mijn taak

REL