De drie punten zijn mee naar Cadzand

Drie plus drie is zes.

Op zaterdag 4 – 4 2015 gingen we naar het verre oosten en wel naar Koewacht waar de plaatselijke E2 op ons wachten.

We hadden 5 men off the match; Timo, Floris, Casper, Qian, en Patrick waren er om uiteenlopende reden er niet bij dus moesten we het zonder hun stellen. Niet altijd makkelijk, maar toch!

Onze gastheren trapte af en daar gingen Otto en Sefien de zaak even over nemen en veroverde de bal, 4 koewachters vlogen achter hun aan. Otto leidde de aanval en kon een voorzet geven en bal komt terug bij Otto en daar ging weer een voorzet maar de bal ging er niet in.

Sefien en Hidde vormden een aanvalsduo, beide gingen op naar de goal maar zagen de bal weer naar onze achterhoede gaan waar Tiemen de bal moest pakken en weer naar voren werken. Otto en Hidde vielen samen aan en Hidde schoot de bal naast. Net naast !

Een grote kans maar die gaat net naast

de eerste waarschuwing was een feit. De koewachters vallen aan Megan en Amber verdedigen geweldig maar als snel komt de bal weer terug rond onze 16 en SvenJ verdedigd als vanouds weg met die bal. De koewachters voetballen iets sterker dan wij en komen voor onze goal. Megan moet verdedigen en Amber helpt haar mee. De bal is weer weg. Een aanval over links waar SvenJ staat en weer is het Amber die rugdekking geeft wat ze heel goed deed. Dan een aanval van de koewachters de speler komt naar binnen en hij schiet de bal precies onder de lat binnen, Tiemen zat er nog net aan volgens mij maar net niet genoeg om de bal te keren. Jammer 1 – 0. We zijn niet uit het veld geslagen en vallen gewoon weer aan.

"Mooie schoenen Britt" waar heb je die vandaan?

“Mooie schoenen Britt” waar heb je die vandaan?

Hoekschop Otto maar helaas ging de bal naast. Dan Sefien met een voorzet en Otto schiet de bal tegen het net, met dank aan de assist van Sefien,1 – 1

Megan en Otto op pad het schot van Otto werd gepakt door hun keepertje. We nemen het heft in handen en drukken onze tegenstander terug in de verdediging.

SvenP die in het veld is gekomen neemt de hoekschop de bal wordt voor de goal weggewerkt. Otto loopt een tegenstander omver dus vrije trap.

Uit die vrije trap ontstond toch en linke aanval maar Tiemen wist een doelpunt te voorkomen Knap gedaan!  We vallen aan en SvenP  plaats naar Otto en die weer terug naar SvenP en hij kon schieten maar net naast. Dan een koewachter raakt geblesseerd en moest het veld uit. Even hadden we het voordeel van een man meer.

Otto, ik moet eigenlijk zeggen onze eigen Cadzandse Ott0`O maar dan wat wittig, ging vrij op de goal af en als een echte gentleman legde hij de bal af op Jaimy zodat ze kon schieten. En dat deed ze ook maar de bal ging net naast. Even later SvenP gaat op de goal af schiet en een blok zodat de bal bij Otto`O komt en hij had de bal voor het in tikken. 1-2 werd de stand. Jaimy kreeg de bal van SvenP en ze kon pegelen net naast.

kom maar op denken Kaylee en Megan

“kom maar” op denken Kaylee en Megan

Dan zijn er schoenen voor Britt en kan ze het veld in voor SvenJ gelijk moet ze aan de bak want de koewachters komen er telkens op haar kant uit. Gelukkig werd ze erg onderschat en veroverde de bal iedere keer, bijna want de inmiddels gewisselde Kaylee was pas het echte slot op de deur. Dan een juweel van een hoekschop door Sefien strak als een streep schoot ze de bal voor de goal. Volgens mij raakte Hidde de bal licht waardoor de bal via een koewachter in de goal ging. Een gelukkig ongelukje of grote klasse?  ik denk het tweede!  De rest van de wedstrijd ging redelijk op en neer onze verdediging met SvenJ, Amber, Megan, en Kaylee waren de rest van de wedstrijd foutloos zeker op de spanende momenten. Onze aanvallen waren ook goed uitgevoerd Sefien had de 4e op de slof maar ging ook maar net naast en zo eindigde we de wedstrijd met een 1 – 3 eindstand. 3 punten erbij en dat maakt het totaal op 6 punten.

Megan :          geweldig verdedigt, tussen de huppelsprongetjes door.

Amber :           heel goed verdedigd en had het overzicht.

Hidde :            goed gedaan daar voorin.

Jaimy :            Overal aanwezig, ineens is ze daar.

SvenP :            is goed bezig op het midden veld.

Kaylee:           Keurig verdedigt, stond telkens op de juiste plaats.

SvenJ :            goed in ingooien en de grootste takken zoeken tijdens zijn reserve staan.

Tiemen :          goed gekeept, mooie reddingen gemaakt.

Britt    :           Grote gasten de baas zijn op geleende grote schoenen.

Sefien :           mooie strakke schoten, precies geplaatste ballen.

Otto   :             Ja als je in het verslag Otto`O maar dan wittig wordt genoemd hoef ik niets  meer te zeggen  goed bezig dus zeker zo tussen de dames.

THE MAN OF THE MATCH: tja hoef het eigelijk niet meer te zeggen Otte`O

Aldus de bevindingen van De E1 hooligans, Sandy en Jorina.

Volgende week thuis weer tegen Koewacht E2

9.00 uur aanwezig 9.30 aanvang.

Lucien, Namens Rochard.