Verslagen

Nu kon het niet door het kunstgras komen!

Zaterdagochtend   28-03-2015   aanvang  9.15 uur
Verslag  van Aardenburg F1   tegen   Cadzand F1
Matthijs, Timo, Jalisco, Bart, Joep, Yorben, Amy, Finn, Wietse, Siebe, Arie, Florian, Sekander, Ilse, Jan

The man off the match was Remy, hij moest elders de helpende hand bieden of kon hij de spanning van de wedstrijd niet aan. Ik weet het niet!

Thuis waren wij aan elkaar gewaagd en eindigde we in 4-4 want het kunstgras was een extra last voor onze gasten, aldus hun trainer.

Het verslag:

Cadzand mag aftrappen. Jan in de aanval naar Timo richting Sekander, bal zijkant. Timo ingooi naar Yorben. Aanval van Aardenburg, gelukkig staat langs de zijlijn Wietse, toch weer de bal voor AB, Yorben onderschept hem, maar Cadzand raakt de bal toch kwijt en daar is de eerste 0-1..

Maar we houden moed. Timo ingooi naar Sekander, helaas AB in de aanval…oooowwww..gelukkig via Yorben en Wietse naar de zijlijn. Jammer toch corner voor AB. Maar daar staat onze blonde Oostburger, onze redding. Daar komt AB weer in de aanval. Timo verdedigd goed, Ab aan bal, weer Wietse en balverlies.
Wietse is goed uitgeslapen!, en trekt een sprintje naar voren, Mooie aanval Cadzand maar helaas geen doelpunt. Daar komen de kikkers weer, maar gelukkig een redding van Matthijs. Schiet uit naar de zijkant waar Timo een duel aangaat, hij klemt onder z’n kin. Ingooi Sekander. Jan breekt uit, mooie voorzet Sekander en jaaaaaaa: Jan scoort!

1 - 1 gevierd door Jan

Jan heeft net de gelijkmaker binnen geschoten

1-1 ..nog ff de regen tikt zachtjes, maar genadeloos op de spelertjes en de supporters neer..
Mooie redding Wietse, ingooi van broer Florian naar Arie. Helaas AB weer aan zet, dan redding Cadzand. En nog eens..sjonge! blijft spannend! Matthijs vliegt op de bal af en grijpt hem.. man, man, dat was zweten!
Mooi uitschot van onze keeper richting Arie. Ver over de helft richting Jan, bijna, net niet. Dan weer AB.. oei oei, de bloeddruk stijgt! AB probeert, maar Cadzand is sterker. Naar voren 3 man…leuk geprobeerd. Jalisco speelt de bal door naar Arie. Het gaat heen en weer. Bal achter. Arie in aanval, bij keeper. Goed geprobeerd, goed verdedigd. AB probeert nog eens te scoren, maar Matthijs springt er zelfverzekerd op af en met hulp van Jalisco blijft het 1-1
Mooi uittrap Cadzand richting Bart die de bal nog iets verder richting de goal brengt. AB brengt even roet in het eten, maar Arie kopt de bal mooi naar Jan die t op geen lopen zet en schiet: ..owww net naast..
Siebe komt erin, mooi helemaal fit, weer een uitschieter van Cadzand richting de goal. Tsjonge…3 x bijna, maar 3 x mis. Maar mooie inkomst van Siebe!!De dreiging van Cadzand stijgt. De Keeper van AB komt gevaarlijk ver uit z’n goal, en Florian pakt z’n kans, net mis. Weer is Cadzand sterk aanwezig. Na een ingooi heeft Ab de bal weer en daar ligt het gevaar weer op de loer.. maar een lange bal vliegt in de handen van Matthijs.
Daar komt AB weer, Amy is onze redding. De bal vliegt weer de verkeerde kant uit. Maar onze keeper glijdt zo uit z’n goal op de bal af. Oef.. gelukkig.
De bal gaat via Florian richting de goal, maar de bal had te veel last van de wind en rolde te ver door.
CZ weer naar voren, Amy houd de boel in het midden goed in de gaten . Arie actie naar voren. Er wordt hard gestreden. CZ houd de bal binnen. Uitschop richting de ander goal. Wederom komt de keeper gevaarlijk ver uit z’n goal en geeft Floiran en Jan de kans om weer een kansje te wagen. Jalisco is er om AB te stoppen..
Is t nog geen tijd??
De gebroeders Vercouteren verdedigen de bal,

Wietse in de achtervolging en veroverd de bal

Wietse in de achtervolging en veroverd de bal

Florian langs de lijn naar voren en …Jan schiet net naast, keeper raakte de bal net met z’n hand, Weer aanval CZ Arie geeft voor, komt dichtbij, maar de jongens houden de boel goed dicht..
Vrije trap AB, Wietse had botsing oww..bal AB richting de coal, gelukkig naast.. bal richting Sekander naar Arie, toch weer kwijt en daar is het verlossende fluit signaal!
Na wat opgewarmd te zijn komt er een aanval. De bal schuift langs Jalisco, veranderd van richting en coal..helaas 1-2..
Veel wissels, dus ze moeten elkaar weer een beetje vinden. Actie van Sekander bij goal.. Arie jaa??…helaas .Corner AB, blijft dreigen, Cadzand weer, keeper rdt de bal na remmen van Yorben.
Cadzand in aanval, Bart houd goed de verdediging, sliding Timo , in t .midden blijft het een kluitje. Trainer roept tevergeefs:Buitenkant! Hard uitschot AB. Wat een knal! Matthijs stopt hem.
Uitschop naar t midden en daar is Jan weer!! En onder luid gejuich van de dames op de tribune ..Yessss: 2-2 ! Netjes! Maar opletten! Daar komt AB, Jalsico blokt de bal .Toch weer de bal op de lat, gelukkig net naast, maar helaas…de arm van Matthijs net te kort..3-2..
CZ via Jalico naar Jan, maar die heeft het met 3 tegenstanders moeilijk. Yorben goed verdedigd richting Joep, Bart en Jalisco .
Daar komt AB weer aanzetten, er wordt goed verdedigd maar het schot komt toch.. en gelukkig, wederom schuift onze keeper over het natte gras en houdt de bal stevig in z’n handen. Man , man wat blijft het spannend, ze zijn zeer aan elkaar gewaagd, van CZ naar AB en terug, maar met 1 doelpunt achter moet er toch nog wat gebeuren..

ingooi, Edwin geeft aanwijzingen.

ingooi, Edwin geeft aanwijzingen.

Weer bijna een tegendoelpunt, maar daar staat onze Finn in het middenveld die dit voorkomt. Maar de bal is rond en vliegt van links naar rechts.. Ingooi CZ, Jan aan de bal, Corner.. zou hier dan de 3-3 aankomen?? owww. daar komt toch AB in de aanval. Matthijs heeft hem. Knap!. Jan schiet langs 3 man heen richting Sekander . en weer is daar Jan, ze doen hun best er 3- van te maken maar AB is op z’n hoede.
Yorben schiet tussen de benen door, Florian er vandoor richting Siebe en…Sekander!! Yess! 3-3. Arie neemt de corner, blijft spannend… hoelang nog?? Nog een dreiging AB richting keeper.. Ilse in het middenveld redt de boel.. en gelukkig daar is het fluitsignaal. Het lag dus niet aan het kunstgras dat Aardenburg niet kon winnen, maar aan een gedegen tegenstander!
Wat een zinderende wedstrijd en wat zijn we trots op onze spelertjes!! De jel galmt over het veld bij de strafschoppen: Rood wit, die penalty die zit! En daar komen een paar fraaie treffers!.

(Even tussen de regels door wil ik toch even de keeper ( Ash )

van Aardenburg complimenteren. Die heeft er heel wat ballen uitgehouden. Knap gedaan keeper! Wilde ik toch even gezegd hebben.)

The man of the Match, tja tegen zo`n tegenstander, 15 spelers waar niets op aan te merken was. niet een die het niet verdiend. We doen eens gek, jullie zijn het allemaal. Met de grootst mogelijke trots “allemaal gefeliciteerd” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magreet, hartelijk dank voor het schrijven van het verslag,   het staat er duidelijk en niet mis te verstaan! 

Topscoorders

Jan Aarnoutse                      9

Ari Amys                                     6

Florian Vercouteren                 2

Sekander de Kort                      2

Wietse Vercouteren                  1

Eigen goal tegenstander           1

Volgende week thuis tegen Oostburg 9.00 uur aanwezig 9.30 uur aanvang

REL