Weer een onbesliste strijd van gelijkwaardige tegenstanders.

Cadzand – Ria Cornboys

De spanning bij de aftrap was voelbaar vooral bij de ouders en R.E.L. erop of eronder. Ria cb begint gelijk met de aanval, goed de bal afgepakt van Cadzand en een spetterende tegenaanval van onze kant, een schot van Ari en …… in de handen van de keeper Ria. Ria probeert een volgende aanval maar Bart grijpt goed in, aanval dus gestopt. Nu gaat het wat heen en weer op het middenveld maar Ria komt vrij voor het doel. Een goed blok van Jalisco voorkomt erger, maar we zijn nog niet uit de problemen schot Ria gaat naast. Ria komt nu wel erg veel in de buurt van het doel van Cadzand.

P1040557  Hooligan, Opa Joop, dit maal samen met       dochter Ginet!
Oei Ari ligt op de grond, Blessure, gelukkig valt alles mee en kunnen we verder met een opgooibal. De bal stuitert wat heen en weer en gaat richting het doel van Matthijs. Een goede keepersactie voorkomt de 0 – 1,

wel ten koste van een hoekschop. Hoekschop genomen en Ria blijft aandringen. Oppassen geblazen. Nu begint Cadzand aan te dringen met een geweldige paas op Siebe. Jammer net niet. Dan een geweldige aanval van Ria phoeh…….. de bal gaat naast. Matthijs neemt de doeltrap en via een aantal uitmuntende acties van de zijde van Cadzand, komt de bal bij Ari die de kans grijpt en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!! 1 – 0 voor Cadzand.

P1040593      Onze Amy speelt de bal naar Timo.

Aftrap genomen door Ria goed onderschept door Cadzand waardoor Cadzand de bal mag ingooien. Oei een blessure bij Ria, de scheidsrechter fluit Gelukkig val de schade mee en kan er weer verder gevoetbald worden. Opgooibal. Ria heeft de bal en gaat richting doel Cadzand. Gelukkig hebben wij onze keeper Matthijs nog, die in topvorm is, dus ook deze bal is geen probleem. Doeltrap Cadzand. Florian krijgt de bal en…………. De scheidsrechter fluit wat nu weer. Een bloedneus bij een van de spelers van Ria, dit wordt een wissel. Opgooibal en het spel gaat verder maar wel de verkeerde kant op. Onze keeper staat er nog steeds en dat is maar goed ook. Doeltrap maar onderschept door Ria. Ilse probeert de tegenstander nog te verrassen met een paar fenomenale acties, maar een Schot van Ria en ja hoor, over Matthijs heen 1 – 1.

P1040600  Wij in de aanval, Jan kan er net niet bij.

Nu aftrap Cadzand. De ogen van Jan schieten vuur en je ziet hem denken dit zet ik recht. De bal komt bij Jan en na een geweldige actie komt hij voor het doel van Ria, een allesvernietigend schot en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!! 2 – 1. Dit al 15 seconden na de aftrap. Aftrap Ria en ze gaan echt voor de gelijkmaker. Hoekschop, voorzet, schot op de paal, dit loopt niet goed af voor Cadzand en jawel hoor Ria scoort 2 – 2. Nu gaat het heen en weer Aanval Cadzand onderschept nu aanval van de tegenstander, maar weer die Matthijs. De uittrap van Mathijs is gelijk het laatste van de eerste helft. Gelukkig want het begint te regenen, snel om de koffie.

De tweede helft begint, het regent nog steeds. De ploegjes zijn goed aan elkaar gewaagt dus gaat het op en neer. Cadzand heeft het moeilijk want Ria krijgt hoekschop na hoekschop. Dan eindelijk Cadzand in de aanval, een paas naar Yorben, maar helaas net over de achterlijn. Een Tegenaanval van Ria, dit ziet er gevaarlijk uit, en weer Mathijs die het doeldicht spijkert. De volgende aanval van Cadzand levert een hoekschop op en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! 3 – 2 of toch niet, of toch wel, of niet. Verwarring. De bal gaat naar de middenstip, dit betekend dus inderdaad 3 – 2. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Dus toch.

Ria gaat na de aftrap gelijk op zoek naar de gelijkmaker en krijgt weer hoekschop na hoekschop, en ja hoor Ria scoort met een beetje geluk en gebruik makend van een speler van Cadzand de 3 – 3. Cadzand trapt af, aanval mislukt, aanval Ria mislukt. Dan nog een uitbraak van Ria, P1040569  Amy van Corn boy`s/Ria, maakt het ons even erg moeilijk.

maar goed verdedigend werk van Cadzand voorkomt erger. Een overtreding, vrije trap Ria. Cadzand onderschept, maar een geweldige redding van de keeper van Ria voorkomt dat Cadzand scoort. Ria probeert het nog een keer, maar de bal gaat over de achterlijn. Nu vindt de scheidsrechter het goed en fluit af. 3 – 3 is dus de eindstand na een schitterende wedstrijd van beide ploegjes. Tot volgende week.

Dan is er de man of the match en  ja iedereen was het er wel over eens. Matthijs was weer geweldig en is met recht: The man of the match, een eervolle vermelding Wietse en Florian waren er deze keer heel dicht bij zij deden het ook geweldig en wat dachten we van de dames Ilse en Amy?  Ilse stond weer heerlijk verschillende aanvallen op de juiste plaats zodat ze er omheen moesten, Amy wist de bal voor een Cb-er weg te tikken zodat de aanval weg was.  en op advies van enkele ouders zijn zij beide de lady`s of the game. gefeliciteerd.

Topscoorders

Jan Aarnoutse                      7

Ari Amys                                     6

Florian Vercouteren                 2

Wietse Vercouteren                  1

Sekander de Kort                      1

Eigen goal tegenstander           1

volgende week uit naar de nieuwe koploper Aardenburg F1

Vertrekken om 8.30 uur bij Schrier  aanvang 9.15 uur

Ronnie bedankt voor het verslag!

REL.