Weer winst tegen de philly`s

Nu uit naar Philippine.

De eerste wedstrijd van het najaarsseizoen was tegen de Filippine F1 en nu was de return wedstrijd thuis hadden we met 7 – 1 gewonnen dus we hadden er goede hoop op dat we er met een goed resultaat van terug zouden komen.

Maar eerst een opsporingsbericht

Door mogelijk een communicatieve misser, zijn drie van onze spelers zaterdag niet gekomen. Gevreesd wordt dat deze drie spelers bij het intypen op  de Tom-Tom Filippijnen in hebben getoetst in plaats van Philippine. ik weet in middels dat er op het vertrektijd bij Schrier ook een vliegtuig naar de Filippijnen vertrokken is, owjee!!!                                                                                                               Mocht u informatie hebben over de verblijfplaats van onze drie stervoetballers laat het ons a.u.b. zo spoedig mogelijk weten.           Om een lang verhaal kort te maken hadden we dus twee mannen off the Match, Jalisco en Matthijs en een Lady off the games, Ilse. Dus ze zullen waarschijnlijk in Manilla wel aan een hele grote cocktail zitten.

P1030854    P1030853    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De wedstrijd;

9.45 uur was de aanvang, wij trappen af en er wordt gelijk strijd geleverd op het middenveld.

De eerste aanval werd gedaan door Arie  zijn schot stuitte op de keeper. Even later is het Jan die zijn zij hard schot door de keeper gepakt worden ziet worden.

Een aanval van de Philly`s en Timo moet zijn Motortje op volle toeren laten draaien en veroverd de bal en kan afspelen aan Arie en hij zet Florian in de aanval maar een verdediger dwarsboomt hun plan. Jan weer in de aanval en zijn schot wordt weer geblokt door de keeper.

Yorben Verovert de bal op het middenveld en maakt zijn actie zodat hij Timo kan bereiken. Timo weet naar de achterlijn te gaan en geeft een voorzet

Arie Raakt de bal kwijt maar herovert hem en gaat naar de goal en scoort 0 – 1 dus.

Een aanval van de Philly`s en Finn wist bijna de bal van zo`n grote gast af te pakken.

Sekander een uittrap en door de stuit gaat de bal over iedereen heen en komt hij bij Jan en die gaat als een speer naar de goal en schiet de 0-2 binnen.

Wietse krijgt de bal en gaat in de aanval voorop maar krijgt de bal niet bij Siebe.

Aan een corner en Arie neemt hem en niemand raakt de bal maar jan die bij de tweede paal stond hoefde alleen zijn voet er maat regen aan te zetten en de 0 – 3 ligt binnen.

Een aanval van Philly en Finn wist de bal tactisch van richting te veranderen zodat de aanval over was. Goed gedaan Finn.

Weer een aanval en Bart veroverde de bal en pegelde de bal naar voren. Weer een aanval en weer Bart die de aanval om zeep hielp.

Yorben krijgt de bal en speelt naar Florian, hij weer de bal naar Siebe, een steekballetje op Arie en hij schot net naast

Rust met een 0 – 3 stand

De Philly`s tappen nu uit een ander vaatje ze zijn sterker op het middenveld

En komen steeds dichter bij onze goal.  Wij komen niet voor hun goal de eerste minuten. En moeten zelfs erg goed oppassen om geen tegen goal te krijgen.

Bart en Wietse moeten erg hun  best doen  die gastjes voetballen best goed. Met vlagen. Arie gooid in en Siebe gaat e vandoor maar een verdediger onderschep de bal en daar komt het spulletje weer aan. Maar Bart, Wietse en Yorben vangen het op. Florian kan er vandoor gaan en haalt er een corner uit.

Siebe schiet naar Arie maar de bal gaat naast via de keeper dus corner de corner mislukt, jammer.

Uittrap van Philly en de bal komt voor de goal en jan red en dan de rebound red jan weer en helaas  bij de derde poging ging de bal toch binnen 1 – 3.

Combinatie voetbal waar de toeschouwers stil van werden, Wietse vanuit de verdediging speelt de bal naar Florian hij maakt zijn meters en speelt naar Arie ie weer terug speelt naar Florian, neemt Timo over en gaat naar de zijlijn en Geeft een voorzet, dan het moment van Finnboegiezoon hij haalt uit en scoort bijna zijn eerste doelpunt. De keeper moest echt ver strekken om de bal er uit te houden.

Vanaf dat moment gingen we weer in de aanval maar het lukte ons niet de scoren uit te berijden. De eindstand werd 1 – 3  met de complimenten aan de philly`s die zijn een stuk beter geworden.

De man of the match;

Ja hij liet heel wat schone actie zien en vooral team gevoel.                                                                                                                         Speelde de bal netjes af als een van de andere spelers er beter voor stond. Ja dan ben je met rechteen man of the match

Arie Amys

Van harte gefeliciteerd Man.

Volgende week 6 december zijn we vrij, uitslapen van het Sinterklaas feest, dus jullie mogen van REL langer op blijven.

Zaterdag 13 december moeten we inhalen tegen Oostburg F1

9.15 uur vertrekken bij Schrier  10.00 uur aanvang.

De topscoorders

Jan Aanoutse                                    14