Op naar sluiskil

Killers in sluiskil

Zaterdag 21 november moesten we naar Sluiskil voor de return wedstrijd, de eerste wedstrijd eindigde in een 2 – 2 . Dus de kansen waren gelijk.

Man off the match waren Bart en Jalisco zij konden er niet bij zijn.

Nog voor de aftrap vroeg Wietse of er ook weer over hem geschreven werd. U zal het lezen.

Wij mochten aftrappen en Wietse was er ook bij. Gelijk gaan we naar de goal met een hoogstandje van tikken naar elkaar en ja hoor Wietse was er ook bij.

Een aanval van Sluiskil en Matthijs moest gelijk redden. Siebe verdedigde formidabel, gekluts voor onze goal en de bal ging naast. En Wietse Zag het ook gebeuren.

Corner werd genomen en Wietse werkte de bal weg, drukte voor onze goal en Yorben tikte de bal netjes weg. Als Wietse daar had gestaan had Wietse het waarschijnlijk gedaan.

Ook Wietse was van de partij en weet altijd zijn mannetje te staan. Zeer tactisch ging hij de bal blokkeren, hij draaide zijn billen in de richting van de bal en liet zich tegen de billen schieten. Een loeihard schot en geen auw gehoord!

Corner van Sluiskil en Yorben verdedigd tot een nieuwe corner. Ja en Wietse stond er ook bij.

Wietse krijgt de bal na een geweldige verdedigende actie en gaat op pad, passeert een man of 5 maar kan de bal alleen kwijt aan een Sluiskiller. Jammer.

Jan speelt naar Finn hij geeft door aan Sekander, zijn actie loopt net niet goed en verliest de bal.

Wietse bekeek het van de zijlijn want hij was wissel op dat moment.

De dolle momenten van Timo Leenhouts zo klein als hij is legde hij weer heel wat grote mannen van sluiskil in de luren. Ja echt waar en Wietse zag het ook.

Een aanval van Sluiskil over rechts en de voorzet werd door iedereen gemist behalve de sluiskilster met nummer 10 en tikte de 1 – 0 binnen.

Florian, u weet wel de broer van Wietse, verdedigde met zijn leven maar raakte de bal net niet goed. Zodat een sluiskil speler de bal kon schieten onze goalie dook naar de grond maar de bal ( waarschijnlijk in gesmeerd met olie of zo anders had hij hem gehad) glipte door zijn handen en de 2 – 0 werd binnen getikt.

Wij van Cadzand en ook Wietse natuurlijk zijn niet gauw uit het veld geschoten dus we vielen weer aan.  Arie nam de leiding en sleurde Florian en Jan mee, maar de bal ging naast en natuurlijk deed Wietse ook mee aan die aanval.

Sluiskil ging snel in de tegenaanval en over rechts ging de speler en schoot de bal diagonaal binnen . 3 – 0

Niet veel later gingen we rusten met een 3 – 0 achterstand

Na de rust begonnen we met Ilse in de basis en dan komt het allemaal goed we startte erg sterk tegen de sluiskillers. We testen de verdedigers van Sluiskil en het lukte bijna om er door te komen en te scoren. Wietse zag het ook gebeuren en dat gaf ons hoop.

We vallen regelmatig aan en komen eg dicht bij de goal van Sluiskil.

De tegenaanvallen zijn link en we letten goed op.  Ilse wist de bal te ontwijken en liet Yorben er mee van doorgaan, maar net te weinig kracht voor een schot. Dan is het Jan die een privé party  in petto had, hij valt aan schiet, de keeper blokt hij schiet weer en weer een blok van de keeper en toen had Jan er genoeg van en schot de bal netjes binnen. 3 – 1 en terecht. Ja en Wietse Juichte ook mee.  Een aanval van Sluiskil en Wietse verdedigde door de bal te blokken en weg te werken.

Een aanval van Sluiskil en de aanvaller dacht even over onze eigen Maty te lobben maar hij pakte de bal zo soepel uit de lucht. Phu,  geen moeite voor Maty dacht Wietse misschien.

Florian, Arie, Jan in de aanval op aangeven van Siebe. Maar hij wil er niet in.

Wietse raakt geblesseerd en gaat wisselen.  Wij gaan regelmatig naar de goal van sluiskil en het lukt niet on de tweede treffer te maken.

Siebe, Yorben en  Finn in de aanval en de bal Kom bij Florian en schiet de bal net naast. Wietse is hersteld van zijn blessure en komt het veld weer in. Kort daarna is het einde wedstrijd. 3 – 1 is de eindstand.

The man of the match, ja dat is niet moeilijk, als je verdedigd met je billen, zo`n loei harde bal op je billen krijgt en niet eens auw roept ben je met recht en trots een echte Man of the match; Wietse Vercouteren! Gefeliciteerd man.

Het Programma voor deze week

As donderdag is er thuis de Interland tegen het Spaanse Zwapi 1

18.00 uur aanwezig zijn aanvang 18.30 uur       Wietse jij ook hé!

Zaterdag 29 november moeten we uit naar Philippine

9.45 uur verzamelen , aanvang 10.45 uur.  Hier ook Wietse.

Uhm . Dadelijk eerst even  het verslag teruglezen volgens mijn ben ik Wietse vergeten te noemen. aj aj aj  domme ik toch.

De topscoorders

Jan Aanoutse                                    12