Cadzand 2 strijdbaar ten onder tegen Spui

Zaterdag 22 november 2014 stond de thuiswedstrijd tegen Spui 3 op de rol. Spui stond op dat moment vierde en dus waren wij opnieuw gewaarschuwd. Daarnaast was Spui 2 vrij, maar zulke praktijken zijn we dit seizoen al gewend.

’t Twidde startte met Remy op het doel, Ronald, Aron, Bryan en Bram in de verdediging, Patrick, Cor, Mokthar en Gijs op het middenveld en een aanvalsduo bestaande uit Kevin en Peter. Niels, Edwin en Wilco namen plek op de bank. In de beginfase werd duidelijk dat Spui het duel snel wilde beslissen. Cadzand voetbalde echter goed mee en zodoende bleef het lange tijd 0-0. Toch capituleerde de defensie van Cadzand halverwege de eerste helft. Een aanvaller van Spui ontsnapte op rechts en het schot op doel ging helaas onder onze doelman Remy door. Met deze stand gingen beiden ploegen tevens de rust in.

Na de thee ging Spui vrolijk verder met aanvallen, maar Cadzand bleef knap overeind. Er kwamen zelfs een paar kansen, maar Kevin en Edwin konden de goalie van Spui niet passeren. Aan de andere kant hield Remy – met hulp van paal en lat – de schade beperkt en zodoende vertrok Spui met een 0-1 overwinning uit Cadzand.

Zonde, we hebben er hard voor gevochten en gestreden. Helaas konden we dit niet met een puntje belonen. Volgende week weer een kans, dan mag ’t Twidde op bezoek bij HVV’24.