Altijd een mooie wedstrijd tegen Breskens F2

Cadzand  –  Breskens    6 – 3

Afgelopen zaterdag moesten we te een oude bekende. De laatste keren wisten we te winnen en hoopte dat het vandaag weer ging lukken

Gelijk vanaf de aftrap zaten we er boven op en Jan ging in de aanval en de 1 – 0 lag er in.

Breskens valt aan en Floriandinhio verdedigde zonder enige moeite en krijgt de bal bij Jan.

Een corner van Florian op Arie maar die mist

Weer een corner dit keer van Arie en een bresjes speler tikt de bal in eigen doel 2 – 0 dus.

Breskjes valt aan en Sekander en Bart verdedigen met grote klasse.

Breskens valt aan en scoren de 2 – 1

Wij weer in de aanval en Arie schiet net naast. Dan Wietse in de aanval een , twee man gepasseerd en de bal gaat naar Yorben helaas bal kwijt.

Aanval met Siebe in de hoofdrol hij kapt en schiet maar de bal was net te zacht.

Even later een schot van Yorben maar zijn schot gaat over.

Wietse en Bart vol in de verdediging en weg was de kans voor Breskens.

Timo word gewisseld en daar gaat onze kruimeldief het veld over en veroverd de bal en speelt de bal naar Finn Boegiezoon die de bal soepel door tikt maar helaas naar een speler van Breskens.

Een schot op Matthijs en hij heeft een weergaloze redding in huis.

Yorben naar Jan schot mist kracht, Arie schiet op doel ,keeper blokt, ingelopen Wietse schiet ook raakt de bal verkeerd, Arie schiet en de keeper pakt de bal. Dan net voor de rust Jan komt in de buurt vamn de goal en hij haalt uit en schiet de bal van redelijke afstand binnen. 3- 1. En met die stand gingen we rusten.

We trappen af en daar gaat jan weer en voor we het weten  ligt de 4 – 1 binnen.

Jalisco ging even uit zijn verdedigende positie en hielp de jongens Timo en Siebe even op het middenveld zodat onze spitsen vooruit konden

Een aanval waar iedereen van droomt, Arie krijgt de bal en geeft die door aan Jan , jan op zijn beurt met een prachtig passje op Sekander die op zijn beurt op de millimeter nauwkeurig onze eigen Floriandinhio bereikt. Die naar de achterlijn gaat en de bal binnenschiet vraag me niet hoe hij dat deed. Ongelofelijk mooi doelpunt kwam er van zijn voet.

De wedstrijd was toen wel gespeeld maar nog niet over we gingen door hoogstandjes van Bart , Wietse, Jan, Florian was het Sekander die de  6e treffer binnen schoot

Dan een geniaal doelpunt van Jalisco de bal komt voor de goal en toucheert de bal met zo`n klasse en de bal gaat binnen in de goal maar het was onze eigen goal 6 – 2. Jammer maar hij zat er wel heel netjes in. En vooral erg sportief , zij een eigen doelpunt dan wij ook. Toch sportief!

Niet veel later scoorde Breskens er nog een zonder onze hulp natuurlijk en zo werd het 6 -3

De eindstand was dus 6 – 3

The man of the match;

Ja dat kan er maar eentje  zijn, deze keer een speler die als bijnaam Floriandinhio heeft  haast uit een onmogelijke positie vanaf de achterlijn zo kan scoren. ja, daar kan je dan niet om heen

Florian Vercouteren, gefeliciteerd man!

Rest mijn de Mama  van Arie  uh nee de tante van Arie  dus  de mama van Siebe te danken voor de aantekeningen van de wedstrijd en de scheids te danken voor het fluiten………………….uh dat was ik zelf! Ik bedankt dan.

Topscoorders

Jan Aanoutse                                    11

Arie Amys                                          7

Sekander de kort                              5