“ IK MOEST EERST VOOR OPA OP DE FOTO” ZEI ARIE.

Tijdens ons teamoverleg miste we Arie, dus konden we niets bespreken .  Wij wachten en wachten en nog eens wachten. En ja hoor eindelijk daar was hij dan. Remy vroeg waarom ben je zo laat?  Zonder te blikken of te blozen zei Arie Ik moest eerst voor opa op de foto.

En met zo`n argument kun je er niets tegen in brengen.

De wedstrijd.;

Cornboys trappen af en ze komen gelijk richting onze goal en Matthijs redde formidabel.

De CB-jes komen weer en daar moest Bart aan de bak met een simpele verdedigende actie werkte hij de bal buiten ja dat was Klasse! Die vent was groter.

De CB-tjes komen telkens weer voor onze goal en Wietse pakte de bal en kon hem naar voren spelen. Dan een super actie van Ilse de bal rolde langs haar heen en liet de bal gewoon rollen , ze bleef stok stijf staan. weer zo`n weergaloze  schijnbeweging waar menig profvoetballer nog niet van durft te dromen ,KLASSE MEID. Even later moest ze wisselen en toen liet ze iedereen versteld staan hoe hard ze van het veld kon lopen. Goed gedaan meisje.

Tijdens een wissel zijn we even wat onoplettend en voor we het weten ligt de 0 – 1 binnen.  Jan gaat op pad en passeert de hele boel en geeft een goede voorzet naar Arie zijn schot miste na zo`n lange sprint de kracht de bal goed te raken.  We staan meer in de verdediging dan in de aanvalpositie. We moeten veel verdedigende werk ver richten maar we zijn veer krachtig en komen er gewoon uit en zijn dan ook gevaarlijk en hebben best leuke kansen.

Timomania oftewel Timo onze kleinste met de grootste actie van de dag. Ja die kleine rakker toch hij komt van ver pakt de bal af en legt drie van die joekel van gasten even in de luren. Ja hij liet die gasten even het veld van links naar recht zien en een stukje in het midden. Timomania of niet? Dan een vrije trap en onze eigen Jan eiste de bal op en zou de vrije trap nemen. Van 30 of 40 meter van de goal lag de bal ( ik heb het niet precies na gemeten) kunnen er ook 50 zijn geweest  schopte jan de bal en vloog door de lucht richting doel maar de doelman liep er tegen aan en kon de bal keren. Had me een doelpunt geweest zeg! Een paar aanvallen op een rij voor de CB-tjes  Bart en Yorben verdedigde goed.

We gingen rusten met een 0 – 1 achterstand.

Wij trappen af en verliezen de bal en CB-tjes komen gelijk naar onze goal. Een verkeerd weggewerkte bal komt voor de voet van en CB spits en hij zag zijn kans schoon en tikte de bal binnen 0-2.

Dan wij weer arie onderschept de bal en kan schieten maar de keeper red voor de CB-tjes.

Fan een super actie van Floriandinho  hij ontfutselt de bal met een hakje dacht ik te zien  en krijgt de bal bij Finn die de bal net genoeg raakt zodat die bij Wietse komt.  Hij gaat op tournee en passeert er een stel en schiet, maar de keeper heeft de bal niet en spring weg en daar is Siebe die ijs en ijs koud de boel onder controle heeft en schiet de bal binnen 1 – 2 dus.  De tijd dringt en we spelen niet meer om te winnen.

Niet met de inzet die we gewend zijn de CB-tjes komen er telkens door en moet met name Bart  verdedigen wat hij geweldig deed.

De scheidsrechter Gijs floot af en zakken we nu na dit verlies naar een 4e plaats

The man of the match weer een opgave voor R.E.L. om er een te kiezen, maar we hebben er een Bart Vermue was  verdedigend heel goed  vandaag

Dus Bart Vermue van harte gefeliciteerd.

Topscorders

Jan Aanoutse                                    8