Verslagen

Cadzand 1 vergeet het af te maken

Met Axel 3 op een derde plaats kon Cadzand de borst weer nat maken. Op het wat leek een zware tegenstander leek op papier, was Cadzand de betere ploeg.

Rochard op de goal, Rutger linksachter, Peter voor de opbouw centraal met Thijs, en William stond rechtsback. Middenveld werd bezet door Joep op rechts, Rik en Eelco centraal, en Patrick op links. Spits posities werden opnieuw bezet door Paul en Jean-Paul

Beide ploegen waren de eerste minuten aan elkaar gewaagd, en het ging gelijk op. De beste kansen voor Axel kwamen weer uit standaard situaties, maar Rochard had enkele knappe reddingen. Uitgespeelde kansen waren voor Cadzand. Jean-Paul tikte in de begin fase de bal net naast. Later brak Jean-Paul uit op rechts na een kaats, gaf de bal laag voor, maar Paul kon de bal niet afwerken. Tweede uitbraak was wel raak, waarbij de rechterkant nu weer open lag voor Joep. Een bekeken pass werd afgewerkt door Paul. 1-0. Dit was ook uiteindelijk de rust stand, maar dit had hoger moeten uitvallen.

Tweede helft was Cadzand nog steeds voetballend de betere ploeg. Uitgespeelde kansen waren er volop voor Cadzand, maar de scherpte ontbrak compleet. Meerdere 100% kansen werden gemist door Paul, en de middenvelders misten schotkansen van binnen de 16.

 

Maak je het zelf niet af, dan valt deze zeker aan de andere kant! Voor de derde keer dit seizoen viel in de slotfase het tegendoelpunt.

Eindstand 1-1. Erg zuur..

 

Doelpunten makers seizoen 2014/2015:

3 – Peter

3 – Paul

2 – Jean-Paul

1 – Rik

1 – Christian

1 – Joep