Verslagen

Slotfase kost Cadzand 1 weer punten

Na de knappe overwinning op Walcheren, wachtte er weer een zware tegenstander. Heinkenszand 4 stond op een derde plaats en had nog maar één wedstrijd verloren. Op Axel 3 na, heeft Cadzand nu al tegen de huidige top 6 gevoetbald. 

Rochard op de goal, Rutger linksachter, Eelco en Joep centraal en William op stond rechts. Middenveld was weer als vanouds met Robin op rechts, Rik en Peter en Patrick op links. Spits posities werden bezet door Paul en Jean-Paul

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, en de eerste helft ging gelijk op. Cadzand had enkele uitbraken, maar net zat er een voetje tussen, of de eindpass kwam net niet aan.

Doelpunten konden uiteindelijk niet uitblijven,  en weer uit een standaard situatie werd de 0-1 gescoord. Uit een corner werd overigens de bal prachtig in de bovenhoek gevolleerd. Cadzand drong daarna aan, en Jean-Paul kopte de bal prachtig langs de keeper. Een verdiende 1-1!

Tweede helft was Heinkenszand voetballend de betere ploeg, maar Cadzand deed prima mee. Echt uitgespeelde kansen kwamen er niet meer op wat afstand schoten na. Voor de tweede keer dit seizoen viel in de slotfase dan toch de winnende treffer door Heinkenszand.

Eindstand 1-2.

 

Doelpunten makers seizoen 2014/2015:

3 – Peter

2 – Paul

2 – Jean-Paul

1 – Rik

1 – Christian

1 – Joep