Ook de derde beker wedstrijd verloren

Als Edwin er niet is dan……………………………………

Zaterdag 18 oktober 2014 was het voor de F1 alweer het derde  bekerduel.  De eeste twee duels werden verloren dus deze wedstrijd was er eigenlijk een voor de statistieken.  Maar dat hadden we de spelers niet verteld.

Twee mannen off the match deze keer;  Timo was ziek en ook ik voelde me net zo  beroerd toen ik het hoorde, ja  zo leef ik met onze spelers mee.    Sekander zat in Frankrijk bij Donald Duck heb ik vernomen uit betrouwbare bronnen ook Mickey Mouse daar  was gesignaleerd.  Edwin liep voorop !   Dus denk het uwe er maar van.

De wedstrijd;

Terneuzen mocht aftrappen en daar ging het circus. Ari onderschept de bal en speelt naar Florian die de bal net naast schiet.  Een ingooi van Yorben en daar gingen we weer naar het doel van Terneuzen.  Tot twee keer toe is de bal voor de  Terneuzense keeper. Ternezen is even druk voor de goal.  Ari maakt een sliding en de aanval van Terneuzen is nog niet over tot twee keer toe zijn de    T-nosejes zijn gevaarlijk voor onze goal. De paal en Wietse verdedigen met grote klasse.

Dan onze eigen Finn Boogiezoon met een schijnbeweging en een geniepig voetje tegen de bal zodat Terneuzen het nakijken had. Dan Jan in de aanval, zijn eerste schot mislukte en de tweede poging ging wel in de goal 1 – 0 Even later was er een goede aanval van de T-nosejes en de gelijkmaker viel binnen 1 – 1 maar wij zijn Cadzand en niet voor een gat te vangen. Florian aan de bal en gaat met zeker drie man voor zich op pad en weet Ari aan te spelen maar kan er net niet aan maar dat was geen probleem Florian schiet en de bal deed niet wat Florian wilde. (gewoon een Stomme bal)

Dan Matthijs met een uittrap die ver over de middellijn kwam  we konden er mee aanvallen en op de goal beuken, twee schoten was mis het de derde ging pas in de goal. Weer Jan die kon scoren 2 -1  Ilse komt er in en nog voor we het in de gaten hebben is daar een heuse Ilse actie schijnbeweging en tikje tegen de bal. Ja ja weer die Ilse. Even later zijn het de T-nosejes die scoren, ineens worden de   T-nosejes waker en gaan drukken op onze goal maar Matthijs weet de ballen te keren. Ari, Siebe, Ari combineren en hard werken wordt beloond en de 3 – 1 ligt binnen. De T-nosejes vallen weer aan en daar gaat Wietse en Bart een voetje voor steken en verdedigen de bal weer weg. Corner van T-nosejes en Jalisco werk de bal weg .

De scheids fluit voor de rust.

Na de rust was het en andere team dat het veld opkwam zo leek het.  De T-nosejes waren wel waker geworden in de tweede helft en waren gelijk in de aanval Wietse scoorde bijna maar dan in eigen goal maar gelukkig bracht Matthijs redding. Letterlijk dus.  Remy en ik zagen dat wij uit een ander vaatje tapte,  een leeg vaatje. Er werd niet zo goed meer gevoetbald, de fut was er uit. Een aanval van T-nosejes

Bart verdedigde en weg was de aanval, maar de nieuwe kwam er alweer aan en deze keer was het wel raak 3- 2.  De wisselspeler moedigde onze spelers aan, onze eigen Ilse ging even cheerleaden als dansend langs de kant moedigde ze de rest aan. Ist een schatje of wa?

Dan gaat het even hart  3 – 3 en voor we het door hebben  3 – 4

Yorben pakt de bal op het midden veld en schopt de bal naar Ari en hij maakt een actie maar het mocht niet baten. Dan een erg verwarde Jan even dacht hij bij een aanval van de T-nosejes  de keeper te zijn en sloeg  de bal weg met de handen. Ja en dan kan de scheids niet anders dan een penalty geven.  En ja hoor 3 – 5

We proberen nog te voetballen

Jan gaat neer en even is er paniek wisselen of niet en gelijk op dat moment gaat ook Florian neer en hij gaat even naar de kant en de bikkel Jan, verbeet de pijn en ging door om zijn jonge team genoot te kunnen laten wisselen.

Aanval van T-nosejes en Matthijs vangt de bal. Iets of wat herstel is er zichtbaar Siebe, Yorben en Ari vallen nog aan.maar het loopt mis.

Aan de kant wordt de scheenbeen van Florian bekeken gelukkig valt het mee, een kleine botsing met niet veel schade.  “ We zijn goed bezig”  zei Florian tijdens de blessurebehandeling “ ik had graag willen winnen vandaag en de winst vandaag aan opa geven want, die is jarig vandaag” ( wat een scheetje! ) of niet? Opa van Florian en natuurlijk ook Wietse, namens de hele F1 en alle andere vv Cadzandenaars van harte gefeliciteerd met uw verjaardag.

Dan Jan. Gaat er vandoor en zonder moeite schopt hij de bal binnen 4 – 5.     Niet veel later floot de scheidsrechter af en hebben we ook de derde bekerwedstrijd, niet kunnen winnen.

Topscorders

Jan Aanoutse                                    8

Arie Amys                                          7

Sekander de kort                              4

Florian Vercouteren                        2

Eigen doelpunt                                 1

De mama van van Wietse en Florian heeft de aantekeningen voor het verslag gemaakt en daar voor hartelijk bedankt !

Volgende week om 10.00 uur verzamelen bij de sporthal, afhankelijk van het weer is het voetballen in de zaal of buiten.

Om 11.30 uur zijn we uitgenodigd om bij JUST ENJOY  om frietjes te gaan eten! Jipie!!!!

Kan je niet, laat het even weten AUB.

REL