Verslagen

Geen beste dag voor Cadzand 2

Zaterdag 18 oktober stond voor ’t Twidde de partij tegen hekkensluiter Hoek 5 op het programma. Hoek 5 had nog geen punten gepakt tot vandaag en gezien het goede spel van de laatste weken aan onze zijde moest een overwinning zeker te doen zijn. Coach Bart kon vandaag niet van de partij zijn, dus Gijs gaf de volgende opstelling prijs..

Remy verdedigde vandaag het doel. Ronald, Kevin, Bram en Niels Datthijn vormden de verdediging. Het middenveld bestond uit Peter, Aron, Gijs en Maxim. Het aanvalsduo van vandaag bestond uit Wesley en Jesse. Op de bank namen Wilco, Niek, Niels de Krijger, Bryan en Patrick plaats.

Beide partijen gingen in de openingsfase van de eerste helft gelijk tegen elkaar op. Halverwege de eerste helft was het Cadzand dat op prachtige wijze op voorsprong kwam. Een ‘aanval uit het boekje’ zorgde voor de 1-0. Ronald stuurde met een mooie diepe bal Gijs weg op de linkerflank, hij gaf voor op Jesse, die de bal beheerst met binnenkant voet achter de goalie van Hoek schoof!

Toch was de voorsprong van korte duur, want Remy kon een schot van een Hoekenees niet voldoende pareren; 1-1. Cadzand liet het er niet bij zitten en ging weer op zoek naar de 2-1. Deze kwam er ook en het was ditmaal Ronald die zich weer eens met een prachtig afstandsschot liet gelden. Boem, in de rechterbovenhoek; 2-1! Met deze stand gingen beide ploegen de rust in.

De nodige wissels werden aan beide kanten in de rust doorgevoerd. Hoek profiteerde hier het beste van, aangezien ze op het middenveld ineens spelers hadden die voor veel meer creativiteit en rust zorgden in hun spel. Cadzand had hier nauwelijks antwoord op en moest zich vooral beperken tot verdedigen. Halverwege de tweede helft viel dan toch de 2-2. Na matig uitverdedigen wist Hoek simpel de gelijkmaker te scoren.

Niet veel later scoorde Hoek op prachtige wijze de 2-3. De bal werd met een mooie volley in de bovenhoek geschoten. Remy, die een sterke partij stond te keepen, had hier helaas geen antwoord op. In het restant van de partij probeerde Cadzand nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar deze zat er helaas niet in. Door de nederlaag staat ’t Twidde nu samen met Hoek 5 op de laatste plek.

Volgende week gaat Cadzand 2 op bezoek bij koploper Terneuzen 2…..