Verslagen

Hard werken word beloont met 3 punten

De teleurstellende seizoenstart is enigszins weg gepoetst met een knappe 5-4 overwinning op Walcheren.

Met Rochard op de goal, Rutger op linksachter, Eelco en Thijs centraal en William op rechts was de verdediging vrijwel ongewijzigd.Linkshalf was gereserveerd voor Joep en rechts Robin. Centraal op middenveld was Rik weer terug samen met Mark. Peter en Paul moesten voorin voor de doelpunten gaan zorgen. Jean-Paul en Chris begonnen op de bank.

 

De eerste 20 minuten begon Cadzand prima en kansen waren er boor beide ploegen.Uiteindelijk viel de 1-0 van Paul na een uitbraak van Cadzand. Helaas kon de voorsprong niet lang vast worden gehouden . Het spel van Cadzand werd slordiger naarmate de eerste helft vorderde. Uit weer een corner gescoord  door Walcheren, en snel stond het alweer 1-1. Cadzand kon de draad niet oppakken en een foute pass vanuit achteruit resulteerde vlak voor rust de 1-2.

 

Na rust werd het roer omgegooid. Jean-Paul en Chris vielen in voor Robin en William. Paul verhuisde naar linkshalf, Peter terug op het middenveld en Rik verhuisde naar de spits positie. Het bleek een gouden greep want het duurde niet lang voordat Jean-Paul de 2-2 binnen volleerd. Een fraaie goal!

Het lukte Cadzand vervolgens weer niet om door te drukken en bleef onzorgvuldig in de passing. Walcheren werd beter en beter, en uiteindelijk kon de 2-3 en 2-4 niet uitblijven. Weer uit een aantal standard situaties vielen de 2-3 en de 2-4.

Cadzand gaf de moet niet op en begon de laatste 25 minuten een eindspurt. Met wat geluk viel de 3-4 na een fout van de keeper. Chris kon simpel binnen tikken nadat de keeper de bal los liet. Cadzand voelde dat er meer mogelijk was, en maakte gebruik van de snelheid van Rik voorin. Na een aantal mislukte pogingen, werd Rik wel bereikt en ronde bekwaam af na een 1 op 1 duel met de keeper. 4-4!

De wedstrijd ging nog gelijk op, maar na een bijzonder fraaie vrije trap van Peter viel de 5-4 tien minuten voor tijd! De voorsprong werd nog knap vast gehouden door Cadzand, ondanks de constante druk van Walcheren.

Doelpunten makers seizoen 2014/2015:

3 – Peter

2 – Paul

1 – Rik

1 – Jean-Paul

1 – Christian

1 – Joep