Verslagen

Hoek 4 na rust een maatje te groot

Zaterdag 12 oktober mocht ’t Twidde het opnemen tegen Hoek 4. Deze tegenstander degradeerde vorig seizoen uit de 3e klasse en zodoende waren we vooraf al genoeg waargeschuwd. Coach Bart gaf voor het begin van de wedstrijd de volgende opstelling prijs; Henk op het doel. Verdediging; Niels Datthijn, Ronald, Kevin en Bram. De middenvelders waren Cor, Peter Maenhout, Niels de Krijger en Gijs. De aanval bestond uit Peter Cornelis en Jesse. Op de bank namen Edwin en PdW plaats.

Cadzand kon in de eerste helft goed mee met Hoek 4. Toch kwamen we in de eerste helft op achterstand. Een speler van Hoek was in ‘de zestien’ net iets sneller bij de bal dan Henk en Ronald en wist zodoende de bal in het doel te schuiven. Cadzand liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook en hoe…!!! Peter Maenhout zag dat de goalie van Hoek iets te ver voor zijn doel stond, lepelde de bal van een meter of 35 over de keeper en ja hoor… 1-1! Toch konden we de voorsprong niet vasthouden, want een van richting veranderd schot van een Hoek-speler belandde over Henk opnieuw in het doel. 1-2 ruststand.

In de tweede helft probeerde Cadzand opnieuw op gelijke hoogte te komen, maar ook Hoek ging op jacht naar meer treffers. Toch kreeg Jesse een uitgelezen kans op de 2-2. Hij kwam knap alleen voor de keeper, maar wist helaas de bal niet in het vijandelijke doel te schieten. Niet veel later lukte het Hoek wel om de 1-3 te maken. Cadzand had in het restant van de partij helaas weinig meer in te brengen en zodoende liep Hoek nog uit naar 1-5.

Zonde, want na een sterke eerste helft was deze uitslag misschien toch iets te ruim genomen. Volgende week een nieuwe kans op drie punten. Dan komt Hoek 5, hekkensluiter in onze competitie, op bezoek!