De mama van Ilse doet verslag, en hoe!

Een mooi zonnig veld thuis tegen Sluiskil

Om half tien precies trapt Sluiskil af voor de wedstrijd. Gelijk beginnen ze aan de aanval en weten dit goed (voor hun) af te maken. De 0-1 is een feit. Cadzand is gelijk op scherp gezet. Na over en weer een ingooi knokken de jongens en meisje zich weer terug. Siebe maakt een mooie aanval en een schop op doel word helaas gestopt. Daarna ging de bal als een razende weer naar ons doel, maar daar hadden we Bart en Siebe staan die de bal goed weg werkten. Cadzand weer in de aanval. Jan schiet een fantastische bal, op de paal, maar daar was Sekander in de rebound. Jawel het is 1-1.
Wietse knalt de bal naar voren en Jan neemt aan. Sluiskil verdedigde en Cadzand krijgt een hoekschop. Toch jammer dat er in dat doel ook een keeper staat. Na weer flink middenveld werk komt de bal bij Matthijs. Hij mag uittrappen en schiet de bal tot over de middellijn. Arie gaat in de aanval… schiet… de bal mist power en weer stond die keeper daar. Weer een aanval. Siebe geeft de bal mee aan Florian … net naast. Daarna volgt de volgende aanval. Sekander geeft een schitterende voorzet aan Arie die het afmaakt en de voorsprong staat. 2-1.
Daar is Sluiskil weer met de aanval, maar wij hebben Matthijs in de goal. De aanvallen van Sluiskil blijven komen. Arie maakt een mooie sliding. Sluiskil blijft aanvallen en mogen een hoekschop nemen. Matthijs weer met een hele mooie redding. Daarna is de bal lang in het middenveld en word er lekker over en weer gespeeld. Ilse probeert haar vriendenkring uit te breiden door met de tegenstander een praatje te maken of is het een gerichte afleidingsmanoeuvre….Meerder malen loopt Timo goed in de weg en weet de tegenstander van het doel af te houden. Er word vanaf de middellijn een trap gegeven en deze komt op de paal. Oef daar komt Cadzand goed weg. Jan blokt de bal, beide spelers hebben daar wel even last van. Net voor rust kreeg Sluiskil nog een hoekschop… in het zijnet… zo we kunnen de rust in met een 2-1 voorsprong.
Cadzand trapt af voor de tweede helft. Jan speelt de bal naar Timo. Timo naar Sekander. Sekander naar Jan. Wat een samenspel. Jan schiet hoog op de keeper, helaas die staat er nog steeds. Timo krijgt een vrije trap nadat ie is neer gemaaid. Goeie bal op Siebe, maar daar is de tegenpartij weer en neemt het bal bezit over. Dan volgt er een trap hoog over het doel en mag Matthijs weer uitrappen. Sekander neemt de bal mooi aan en gaat naar voren, maar daar was weer een tegenstander. Sluiskil trapt weer op het doel en Matthijs duikt naar de bal. Weer volgt er een mooi samenspel tussen Sekander, Florian en Arie. Sluiskil maakt weer een aanval en scoren. 2-2.
Florian, Wietse en Arie gaan in de aanval, maar daar is weer die verdediging. Dan geeft Jan een voorzet aan Florian en die poeierde de bal in het net. 3-2.
Na een hoekschop van Sluiskil blokt Arie de bal. Timo schiet de bal naar Sekander en die gaat alleen op de keeper af. Sluiskil laat helaas niet toe dat hij de bal in het doel kan schieten, maar nemen de bal over en gaan weer in de aanval.Met als gevolg dat ze 3-3 scoren.

Weer word er veel middenveld werk verricht en dan zien de mannen van Sluiskil dat onze doelman het even ‘te druk’ heeft met iets anders. Maar gelukkig nog net op tijd is Matthijs weer bij de les. Nog een laatste aanval van Sekander en Arie en een hoekschop voor Sluiskil en de wedstrijd zit erop.
Allemaal ontzettend goed gewerkt.
The man of the Match : Sekander
Doelpunten :
Sekander
Arie
Florian

Topscoorder

Arie  Amys                 6

Jan Aarnoutse          5

Sekander de Kort     3

Florian Vercouteren 2

eigen doelpunt          1

Zaterdag is het thuis tegen Oostburg  9.00 uur  aanwezig en aanvang 9.30 uur

Petra van harte bedankt voor het schrijven van het verslagje, mag je meer doen!

REL