The fje in the mist

Weer in de mist tegen de Corn Boy`s.

Net als vorig jaar moesten we tegen de Corn boy`s, het sportpark was en net als vorig jaar totaal gehuld in de mist. Maar ondanks dat konden we toch voetballen.
Jan Aarnoutse ging in de goal omdat, Matthijs afwezig was, een echte Man OFF the match dus.
Dan te wedstrijd: van af het eerste moment zette de Cb-tjes ons onder druk. De ene aanval na de andere werd door ons goed omzeep geholpen. We kwamen er niet echt uit en deden onze uiterste best on een doelpunt te voorkomen en ook het geluk zat en hing rond Jan. Net naast, over, jan in actie het ging goed. Tot het moment dat een spits van de Cb-tjs vrij kon schieten en daar lag de 1 – 0 binnen. Wij” Cadzand F 1 dus “ krijg je zomaar niet klein daar moet je wel wat voor doen.

Het duurde dan niet lang voordat wij herstelde en werd heel goed gevoetbald Yorben zette onze Ariedonna in de hoogste versnelling en daar ging Arie de ene na de andere actie en daar lag de 1 – 1 binnen.
De Cb-tjes zetten ons weer onder druk en Finn werkte de bal simpel weg, mooie actie.
Florian tikte de bal voor een Cb voet weg zodat de aanval ten einde was. Ja ja netjes.

Weer een aanval van Cb-tjes , maar wij hebben Ilse en die blokte de bal zooooo simpel, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
Siebe weet de bal te onderscheppen en over te spelen naar Jalisco en die schiet de bal weg Timo veranderde e bal van richting en Ariedonna ging er weer van door en ja hoor de 1 – 2 ging tegen de netten.
Onze tegenstander gaf niet op en voor we het wisten nam Bart het voortouw en joeg de Cb-tjes weer terug.

Een nieuwe aanval van Cb-tjes en Timo ging in duel met zijn directe tegenstander die twee en een halve kop groter was en u raad het al Timo was de winnaar. We stonden met de rug tegen de muur de ene naar de andere aanval kwam over ons heen. Wietse werkt de bal weg, jan moet redden, bal naast, bal over , op de lat/paal we hebben het allemaal mee gemaakt. Rust. 1 – 2

Na de rust was het eigelijk van het zelfde liedje de, Cb-tjes vielen aan en wij met Sekander in de goal moeste verdedigen uit alle macht. Hachelen momenten voor onze goal stapelde zich op. Een corner die tot twee keer op de lat stuitert. Finn de wegwerker kegelde de bal snoeihard weg en dat tussen drie tegenstanders in. Wauw.
Ilse hoefde alleen maar naar de Cb-er spits te kijken en hij verspeelde de bal.

Dan even een mindere fase in onze verdediging en voor we het wisten was het gelijk2 – 2 en gelijk daarna lag de 3 – 2 binnen.
We komen weer aan voetballen toe, Wietse lijd een aanval in en Siebe ging samen met Arie maar de doelman voorkomt de 3 – 3

We gaan strijden ten onder, de laatste minuten waren echt voor ons maar hoe we het ook probeerde het lukte niet te scoren. En verloren we de wedstrijd met 3 – 2

The man of the Match:

Ja allemaal waren we goed bezig maar èèn verraste R.E.L
( Remy Edwin Lucien ) dus.

Finn (Boogizoon) Marijnissen, man, man man, wat een inzet en klasse liet deze Jongeman zien sprakeloos was REL.
Gefeliciteerd man!

Maar niet Finn was Super wat dacht je van Ilse de Kam ook zij overtrof zich zelf twee drie of misschien wel vier keer de bal blokken en weg tikken met een souplesse ( en ik heb ook een hele mooie tekening voor mijn verjaardag gekregen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Dus bij deze wi ik Ilse benoemen tot Lady of the Game.
Ook jij gefeliciteerd meisje!

Topscorders

Arie Amys 4