eerste competitieduel winnen we

Eerste competitieduel ging goed.

Zaterdag 13 september moesten we onze eerste competitiewedstrijd spelen tegen de dame en heren van de Filippijnen F1 we mochten ze thuis ontvangen en Jesse was de scheidsrechter.

De wadstrijd begon, de gasten trapte af en voor ze het wisten ging Jan er vandoor met de bal. Even hadden de Phily`s de bal maar Timo onderschepte, en kon weer naar Jan spelen en dat moet je niet toelaten als Phily`s zijnde, want Jan kon recht naar de goal en de 1 – 0 binnen schieten.
We zetten onze tegenstander erg onder druk, weer Jan die opstoomde even een balletje naar Arie die weer zijn beroemde actie maakte om weer de bal aan Jan te geven zodat hij de 2 – 0 binnen schieten, ja ja weer die Jan.

De Phily`s werden wakker en begonnen te voetballen en dan hebben wij ons stofzuigertje, Timo veegde het hele middenveld schoon en veroverde de bal weer. Dat was kaasje voor Jan en hij ging weer richting goal maar werd neer gehaald. Vrije trap!
Jan eiste de bal op en pegelde de bal op de lat. Timo en Yorben veroveren de bal en daar gingen we weer, Ariedonna kreeg de bal en daar ging de bal weer tegen het netje. 3 – 0.

En voor de vierde keer mochten de Phily`s aftrapen.

Even Later gaat Timo op pad en hij botst tegen een tegenstander en maakte een sierlijke salto. Maar ja salto`s doen ze bij het turnen en niet bij voetballen, dus Vrije trap.

De Phily`s komen er aan en dan zijn ze gevaarlijk een goed opgezette aanval en het schot werd gered door Matthijs.

We vallen weer aan en er is drukte voor de Phily goal. Een voorzet beland tegen een been van de Phily`s en kaatst in de goal 4 – 0

Dan is er weer druk van onze tegenstander en zijn we allemaal terug om te verdedigen en dat deden we heel goed Wietse, Bart en Siebe bleven cool en dus is er niets aan de hand.
Siebe plaatst de bal naar Sekander hij pikte de bal op en daar ging hij, maar de bal ging net naast.
Rust met een 4 – 0 tussenstand.

Timo gaat gelijk weer aan de bikkel bij de aanvang van de tweede helft, samen met Florian, Yorben en Jalicso worden we weer gevaarlijk. De kansjes komen een voor een. En dan is daar Sekander die op de juiste plaats stond en hij kon zo de 5 – 0 binnen schieten, wat een teamwerk!

Timo verdedigt en Wietse en Florian komen hem helpen Wietse krijgt een schop van een Philly en gaat neer vrije trap natuurlijk en Jan nam hem.Timo weer hij Countert maar miste net de kracht. Ariedonna in actie en pastte de bal naar Jan en hij schoot maar de keeper redde.
Een aanval in voor bereiding van de Phily`s maar Matthijs wist weer te redden. Dan de genialiteit van Ilse was weer een lust voor het oog, in de drukte werd de bal naar haar gespeeld.

Met een nonchalance die zijn weerga niet kent stapte ze over de bal zodat hij door rolde naar Florian. GENIAAAL. Wat een schijnbeweging. Florian ging er als een speer van door en schoot op doel maar de keeper kon redden.

Een voorzet van Jan en Sekander tikt de bal net voor de keeper tegen de paal, wat was dat jammer.
Wietse ging in de aanval en kon Sekander bereiken zijn schot werd door de keeper geblokt en in de rebound wist Sekander de bal toch binnen te schieten 6 – 0

Timo weer aan het stofzuigen en veroverde de bal en kon die bij Arie kwijt, die opzijn beurt een grote rush maakte en de 7 – 0 lag binnen.

een eretreffer was wel okay en daar was hij een voor Matthijs volledig onhoudbare pegel. Even later floot scheids Jelle af en de eerste overwinning is er! 3 punten

dubbel Groot feest dus, de eerste overwinning en Lucien is Jarig geweest afgelopen week. Taart eten.

De Man off the Match was Finn hij was op vakantie.
De Man of the Match is onze Stofzuiger of Kruimel dief hoe je het ook wilt hebben Timo Leenhouts. Overal was hij op het te veld vinden. Gefeliciteerd Timo.

Topscorders

Jan Aarnoutse 2